Webdiensten & Webmarketing voor financieel dienstverleners! 

Yoron richt zich op één doelgroep en dat is de financieel dienstverlener zoals het assurantiekantoor, financieel planner, makelaarskantoren, assuradeuren en volmachtbedrijven.

Wij kennen de assurantiemarkt, de aanbieders, de distributie en de betrokken marktpartijen. Wij beschikken over een zeer breed netwerk en weten wat er speelt. En wij weten met welke problemen u worstelt en voor welke uitdagingen u staat!

Deel

Waar wij voor staan en waar wij in geloven!

Yoron is overtuigd van het feit dat de financieel consument het beste kan worden bediend door financieel adviseurs die dicht bij hun klanten staan. Vertrouwen is hier het sleutelwoord. 

En dat vertrouwen is de laatste tijd beschaamd. Niet het belang van de klanten stond voorop maar het streven naar 'winstmaximalisatie'. In onze beleving is er iets mis met dat streven omdat dit altijd ten koste gaat van het klantbelang. Altijd! 

Yoron gelooft in een heel andere benadering. Wij geloven in samenwerken, in transparantie en in de idee om klanten daadwerkelijk te helpen. Yoron stelt daarom het belang van de klanten centraal. "Uw behoefte is ons vertrekpunt". En met onze internetproducten en webdiensten tackelen we samen met onze klant hun problemen en dragen wij oplossingen aan.

Het begint dus met vertouwen. Het vertaalt zich onder andere in met u meedenken, service verlenen, proactief zijn en ook neen durven te zeggen. Wij geloven in deze benadering! 

Webdiensten & Webmarketing? U bent bij ons in goede handen!

Onze branche staat momenteel in het brandpunt van de belangstelling. Veranderingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Strenger toezicht (AFM), PE-punten, deels provisieloos werken, nieuwe verdienmodellen. 

Ongewijzigd is uw behoefte aan een complete internetoplossing: een professionele website inclusief online rekentools en rekenmodules, relevante informatie, back-office koppelingen en nog veel meer. Direct klaar voor gebruik! Met een professionele vormgeving en een persoonlijke uitstraling! Met een werkelijk ongekende prijs-prestatie verhouding! 

Hoe wij u kunnen helpen

  • De persoonlijke betrokkenheid bij uw organisatie is voor ons maatgevend, wij werken met korte lijnen.
  • Wij zorgen voor een prachtig ontwerp en een zeer duidelijke navigatie.  
  • Wij luisteren naar uw kennis en ervaring.
  • Wij beheren uw website en alle andere gekoppelde diensten, dragen zorg voor de content (vaktechnische verzekeringsinformatie) en houden deze up-to-date.
  • Uw website is volledig onderhoudsvrij! U kunt uw tijd immers wel beter gebruiken.

One Stop Shopping
Yoron is naast ontwikkelaar van professionele websites tevens ISP (Internet Service Provider) en coordineert alle internetzaken zoals webhosting, domeinregistratie, emailafhandeling, etc. Dat biedt u grote voordelen en is wel zo eenvoudig. 

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN