Innoveer je kantoor met de ASSU Modules & Tools van YORON

Voor deze actie heeft YORON een palet aan internettools beschikbaar gesteld. Alle ASSU Modules & Tools zijn facultatief. 

 

 

De demo-website is voorzien van alle ASSU Tools. Het tarief voor de ASSU Website is exclusief deze andere ASSU Tools!

Naast de licentie van de ASSU Website kunt u er ook voor kiezen om uw domeinnaam en uw e-mail onder te brengen bij YORON.

Demo ASSU Website

ASSU Digitaal is een module waarmee uw particuliere klant heel gemakkelijk en efficiënt een schade kan melden. Met de module is je kantoor bij schade 24/7 bereikbaar!

Daar draait het toch om? Service verlenen, óók als het gaat om het mélden van een schade. Maar óók kosten besparen, efficiënter en klantvriendelijker werken! Wist je dat een 'gemiddelde' schademelding ongeveer € 5,00 kost aan handlingkosten, porti, papier en zo verder. En dat ASSU Digitaal gemiddeld één uur tijdswinst per dossier oplevert?

Demo ASSU Digitaal Web

Iedere ASSU Website kan worden voorzien van ruim 30 rekentools, verspreid over de verschillende rubrieken. Mensen vinden het gewoon leuk om te kunnen rekenen. Wat kan ik maximaal lenen? Hoe hoog is mijn AOW. Wanneer heb ik recht op ANW. Hoeveel moet ik sparen voor die ene auto.... 

 

Demo ASSU Rekentools

De ASSU Social Media laten we werken voor u en uw bedrijf! Wij bieden de Financieel Dienstverlener een werkelijk uniek platform aan waarmee wij heel professioneel alle vormen van Social Media kunnen inzetten voor uw kantoor.

U heeft er geen omkijken naar. Uiteraard kan dat wel indien dat wenselijk is. 

 

Alle informatie over de ASSU Social Media: klik hier!

Tarief:

BASIS: € 10,00 per maand

BASIS EXTRA: € 12,50 per maand

PLUS: € 15,00 per maand plus € 0,04 per verzonden nieuwsbrief

COMBI: € 17,50 per maand plus €0,04 per verzonden nieuwsbrief

ASSU Schade biedt u als Financieel Dienstverlener een module waarmee uw klant heel gemakkelijk en efficiënt een schade kan melden. Met de module is uw kantoor bij schade 24/7 bereikbaar voor uw klanten!

Daar draait het om: service verlenen, óók als het gaat om het mélden van een schade. Maar óók kosten besparen, efficiënter en klantvriendelijker werken! Wist u dat een 'gemiddelde' schademelding u ongeveer € 5,00 kost aan extra handlingkosten, porti, papier en zo verder. En dat ASSU Schade u gemiddeld één uur tijdswinst per dossier oplevert?

De ASSU Schade module wordt standaard meegeleverd. Indien u geen gebruik wenst te maken van deze tool, is een simpel telefoontje voldoende.

 

Méér voordelen? Lees het op de website ASSU Schade:  klik hier!

Tarief Najaarsactie 2016: € 2,00 per schadedossier

ASSU Webcam stelt u in staat om op afstand persoonlijk gesprekken te voeren met klanten en prospects. U kijkt samen naar dezelfde inhoud. Denk hierbij aan presentaties, adviezen, offertes, websites en webapplicaties.

De ASSU Webcam biedt de perfecte oplossing als alternatief voor de plaatsgebonden afspraak: een veilig en gebruiksvriendelijke platform voor een online video consult: beeldbellen tussen u en uw klant. Door onze toepassing kunt u heel eenvoudig een online video consult met uw cliënt voeren zonder dat deze perse op uw locatie dient langs te komen.

Onbeperkt gebruik. Kostenbesparend. Efficiënt. Veilig.

 

Alle informatie over de ASSU Webcam: klik hier!

Tarief Najaarsactie 2016: € 12,50 per maand

Zorg ervoor dat u en uw medewerkers in staat zijn om uw klanten te helpen, ongeacht waar het contact ontstaat. Naast huisbezoek, de telefoon en de webcam zal de chat-functie langzaam maar zeker een vanzelfsprekende vorm van communicatie worden.

ASSU Chat biedt  de chatfunctie aan voor kleinere advieskantoren maar ook voor de grotere service-organisaties. De chatvensters zijn gemakkelijk aan te passen aan uw huisstijl. De gestandaardiseerde antwoorden, met een spellingscontrole en een filter tegen onprofessioneel taalgebruik, maken uw hulpsessies efficiënt en professioneel. Klanten die hulp nodig hebben krijgen dat meteen, zonder downloads of plug-ins.

 

Alle informatie over de ASSU Chat: klik hier!

Tarief: Gratis implementatie op de ASSU Website en gratis in gebruik.

We stellen onze hele videotheek tot uw beschikking. Daarin zitten op dit moment 44 video's! Gebruik de video's in de marketing-mix. 

  • Wij kunnen voor u relevante video in een nieuwsbrief plaatsen en deze verzenden
  • Wij plaatsen alle video's op uw eigen ASSU Website
  • Wij kunnen alle video's 'delen' op uw social media 

Als een klant naar aanleiding van de video meer wil weten, dan nemen ze contact met u op. Zo blijft u zichtbaar en krijgt u uit uw netwerk weer nieuwe afspraken.

 

Alle informatie over de ASSU Video's: klik hier!

Tarief Najaarsactie 2016: € 25,00 per maand

Indien u belangstelling heeft voor de Najaarsactie 2016 kunt u dat hieronder kenbaar maken. Vul het formulier in en YORON zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.