Ons kantoor helpt je graag met de omzettingsactie van doorlopend krediet naar een persoonlijke lening!

Omzettingsactie geldt voor onderstaande financieringsmaatschappijen

Deze website is bedoeld voor klanten van ons kantoor met een lening bij een van de financieringsmaatschappijen die hieronder staan vermeld:

  • De Nederlandse Voorschotbank
  • Interbank
  • Intermediaire Voorschotbank

Waarom?

Ons kantoor wil tevreden klanten die uitzicht hebben op een schuldenvrije toekomst. Elke ontevreden klant is er een teveel. Wij hebben vastgesteld dat er ontevredenheid bestaat bij klanten met een doorlopend krediet uit het verleden.

 

Het doorlopend krediet biedt financiële ruimte en flexibiliteit zoals opnamemogelijkheid en zonder kosten aflossen. Door de flexibiliteit heeft dit product variabele rente. Sommige van onze klanten zijn echter niet tevreden met de renteontwikkeling.

Een aantal klanten kan het krediet niet oversluiten naar een ander kredietproduct door hun financiële situatie en aangescherpte regels. Dit vinden wij onwenselijk en wij starten dan ook, samen met Crédit Agricole Consumer Finance Nederland (CA) een actie waarbij wij onze klanten gaan helpen om hun lasten te verlagen.

Voor bestaande klanten zet ons kantoor, in samenwerking met Crédit Agricole het doorlopend krediet met variabele rente om naar een persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd. Het voordeel is dat deze klanten meer zekerheid krijgen, minder rente gaan betalen en meer gaan aflossen. Hierdoor zijn klanten eerder schuldenvrij.

Daarnaast geeft Crédit Agricole een vergoeding aan klanten die hun doorlopend krediet niet konden oversluiten naar een ander kredietproduct. Deze vergoeding is gebaseerd op doorgevoerde renteverhogingen in de periode dat klanten hun krediet niet konden oversluiten.

Met deze vergoeding verlaag je je schuld zodat je sneller klaar bent met het terugbetalen van je lening.

 

Voor nieuwe klanten van ons kantoor gaat Crédit Agricole het maximale kredietbedrag voor doorlopend krediet fors terugbrengen. Crédit Agricole maximeert het kredietbedrag voor dit product op € 15.000 euro.

En omdat we willen dat onze klanten meer aflossen wordt de maandtermijn gebaseerd op 2% van de kredietlimiet. We willen dat dit product alleen gebruikt wordt door klanten die voor een korte periode flexibiliteit wensen. Voor andere bestedingsdoelen en hogere kredietbedragen kan ons kantoor leningen aanbieden met een vaste rente en looptijd.

 

Uitleg - belangrijke vragen en antwoorden

Voor een grote groep klanten zetten we het doorlopend krediet met variabele rente om naar een persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd. Het voordeel is dat deze klanten meer zekerheid krijgen, minder rente gaan betalen en meer gaan aflossen. Hierdoor zijn klanten eerder schuldenvrij.

Daarnaast geven we een vergoeding aan klanten die hun doorlopend krediet niet konden oversluiten naar een ander kredietproduct door hun financiële situatie en aangescherpte regels. Deze vergoeding is gebaseerd op doorgevoerde renteverhogingen in de periode dat klanten hun krediet niet konden oversluiten. Met deze vergoeding verlagen we hun schuld zodat ze sneller klaar zijn met het terugbetalen van hun lening.

Je komt in aanmerking voor een vergoeding wanneer je op dit moment een doorlopend krediet hebt lopen bij De Nederlandse Voorschotbank, Interbank of Intermediaire Voorschotbank én dit krediet niet kan oversluiten naar een ander kredietproduct door je financiële situatie of aangescherpte regels. Voorwaarde is dat je je doorlopend krediet  omzet naar een persoonlijke lening.

De vergoeding is gebaseerd op doorgevoerde renteverhogingen in de periode dat je je krediet niet kon oversluiten door je financiële situatie of aangescherpte regels. Deze periode stellen we op vijf jaar, ook als deze in werkelijkheid korter was. De vergoeding is bovendien in elk geval € 500,00, ook als je in werkelijkheid minder aan renteverhogingen hebt betaald.

We gaan uit van een kortere periode indien je in het verleden een aanbod tot oversluiten van ons hebt gekregen en hebt afgewezen. In dat geval geldt een kortere periode, maar ook dan is de vergoeding in elk geval € 500,00 en wordt ten gunste van je persoonlijke lening geboekt.

Wij bieden het doorlopend krediet aan klanten die voor een korte periode flexibiliteit willen. Voor andere bestedingsdoelen en hogere kredietbedragen bieden we leningen aan met een vaste rente en looptijd.

Wanneer klanten aangeven hun doorlopend krediet om te willen zetten naar een persoonlijke lening, zullen wij je individuele situatie zorgvuldig bekijken.

Na inventarisatie van je actuele financiële en persoonlijke situatie kijken wij samen met jou of een persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd bij je past.

Heb je in de afgelopen twee jaar - waarin je je lening niet kon oversluiten door je financiële situatie of aangescherpte regels - een aanbod van ons gehad (na 1 mei 2016) voor omzetting van je doorlopend krediet en deze geaccepteerd? Zo ja, dan kom je ook in aanmerking voor een vergoeding over de vijf voorgaande jaren. je ontvangt hierover automatisch bericht.

Hieronder kun je je keuze aangeven!