INNOVEER JE KANTOOR MET DE MODULES & TOOLS VAN YORON

 

Actietarief: € 0,00 tot 01-01-2021!

En het tarief? € 0,00 tot 01-01-2021!

Ja, u leest het goed: € 0,00 per maand tot 01-01-2021.

Naast de licentie en hosting van de Website kunt u er ook voor kiezen om uw domeinnaam en uw e-mail onder te brengen bij YORON.

Demo Website

Digitaal Connect is een module waarmee uw particuliere klant heel gemakkelijk en efficiënt een schade kan melden. Of een melding kan doorgeven. Of een update kan geven van zijn situatie.

Daar draait het toch om? Service verlenen. Maar óók kosten besparen, efficiënter en klantvriendelijker werken! Wist je dat een 'gemiddelde' schademelding ongeveer € 7,00 kost aan handlingkosten, porti, papier en zo verder. En dat Digitaal Connect gemiddeld één uur tijdswinst per schadedossier oplevert?

Naast de schadeformulieren krijgt u de beschikking over Melding & Mutatie- en Update & Enquêteformulieren. Daarmee kun je je zorgplicht handen en voeten geven! Superhandig.

Demo Digitaal Connect

Iedere Website kan worden voorzien van ruim 30 rekentools, verspreid over de verschillende rubrieken. Mensen vinden het gewoon leuk om te kunnen rekenen. Wat kan ik maximaal lenen? Hoe hoog is mijn AOW. Wanneer heb ik recht op ANW. Hoeveel moet ik sparen voor die ene auto.... 

 

Demo Rekentools

De Marketing Module laten we werken voor u en uw bedrijf! Wij bieden de Financieel Dienstverlener een werkelijk uniek platform aan waarmee wij heel professioneel alle vormen van Social Media kunnen inzetten voor uw kantoor.

U heeft er geen omkijken naar. Uiteraard kan dat wel indien dat wenselijk is. 

 

Demo Marketing Module

 

Tarief:

  • Social media: Facebook, LinkedIn, Twitter en Blog: € 17,50 per maand 
  • Social Media + nieuwsbrieven module: € 27,50
  • Kosten verzending Nieuwsbrieven: € 5,00 per 250 nieuwsbrieven

We stellen onze hele videotheek tot uw beschikking. Daarin zitten op dit moment 44 video's! Gebruik de video's in de marketing-mix. 

  • Wij kunnen voor u relevante video in een nieuwsbrief plaatsen en deze verzenden
  • Wij plaatsen alle video's op uw eigen ASSU Website
  • Wij kunnen alle video's 'delen' op uw social media 

Als een klant naar aanleiding van de video meer wil weten, dan nemen ze contact met u op. Zo blijft u zichtbaar en krijgt u uit uw netwerk weer nieuwe afspraken.

 

Demo Uitleg Video's