INNOVEER JE KANTOOR MET DE MODULES & TOOLS VAN YORON

Alle Modules & Tools zijn facultatief!

De demo-website is voorzien van alle Tools. Het tarief voor de Website is exclusief deze andere Tools! Maar uiteraard inclusief de bespaartool van Pro Property Partners!

Naast de licentie van de Website kunt je er ook voor kiezen om je domeinnaam en je e-mail onder te brengen bij YORON.

Demo ASSU Website

Digitaal Connect is een module waarmee je particuliere klant heel gemakkelijk en efficiënt een schade kan melden. Of een melding kan doorgeven. Of een update kan geven van zijn situatie.

Daar draait het toch om? Service verlenen. Maar óók kosten besparen, efficiënter en klantvriendelijker werken! Wist je dat een 'gemiddelde' schademelding ongeveer € 7,00 kost aan handlingkosten, porti, papier en zo verder. En dat Digitaal Connect gemiddeld één uur tijdswinst per schadedossier oplevert?

Naast de schadeformulieren krijg je de beschikking over Melding & Mutatie- en Update & Enquêteformulieren. Daarmee kun je je zorgplicht handen en voeten geven! Superhandig.

Demo Digitaal Connect

Iedere Website kan worden voorzien van ruim 30 rekentools, verspreid over de verschillende rubrieken. Mensen vinden het gewoon leuk om te kunnen rekenen. Wat kan ik maximaal lenen? Hoe hoog is mijn AOW. Wanneer heb ik recht op ANW. Hoeveel moet ik sparen voor die ene auto.... 

 

Demo ASSU Rekentools

De Marketing Module laten we werken voor jou en je bedrijf! Wij bieden de Financieel Dienstverlener een werkelijk uniek platform aan waarmee wij heel professioneel alle vormen van Social Media kunnen inzetten voor je kantoor.

Je hebt er geen omkijken naar. Uiteraard kan dat wel indien dat wenselijk is. 

 

Demo Marketing Module

 

Tarief:

  • Social media: Facebook, LinkedIn, Twitter en Blog: € 17,50 per maand 
  • Social Media + nieuwsbrieven module: € 27,50
  • Kosten verzending Nieuwsbrieven: € 5,00 per 250 nieuwsbrieven

We stellen onze hele videotheek tot je beschikking. Daarin zitten op dit moment 44 video's! Gebruik de video's in de marketing-mix. 

  • Wij kunnen voor de voor jou relevante video in een nieuwsbrief plaatsen en deze verzenden
  • Wij plaatsen alle video's op je eigen website
  • Wij kunnen alle video's 'delen' op je social media 

Als een klant naar aanleiding van de video meer wil weten, dan nemen ze contact met je op. Zo blijf je zichtbaar en krijg je uit je netwerk weer nieuwe afspraken.

 

Demo Uitleg Video's