YORONKlik om onze app te openenOpenen

ASSU (E-mail) marketing biedt je alle mogelijkheden

E-mail marketing biedt je alle mogelijkheden om je service naar je bestaande klanten spectaculair te verbeteren!

Geef je klanten aandacht, informeer ze, biedt een periodieke polis check-up aan en voer efficiënt (dus goedkoop) commerciële acties uit!

Wake-up Call

 

Te vaak gebeurt het dat klanten via de achterdeur weglopen. Te vaak hoor je dat je je klanten wel méér aandacht wilt geven, maar hoé doe je dat dan.

 

 

 

Nou, daar kunnen wij je mee helpen. Met het versturen van verjaardagskaarten, met alerts, met persoonlijke nieuwsberichten, klanttevredenheidsonderzoeken, kortingsacties, met allerlei campagnes om jouw klant de persoonlijke aandacht te geven die hij verdiend. En zelfs zo goed dat hij een ambassadeur van jouw kantoor wordt!

De kosten van (e-mail) marketing zijn geheel afhankelijk van de inzet van de verschillende modules. Een marketingactie is altijd maatwerk. Welke boodschap wil je aan wie en wanneer uitdragen? Welke modules gebruik je? Hoe vaak?

Prettig om te weten is dat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden! Dat scheelt enorm in de kosten. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden toe te lichten.