24/7 nieuwe hypotheekleads kopen?

Dat kan! Als je meer omzet wilt genereren en daarvoor hypotheekleads wilt kopen, dan ben je hier aan het goede adres.

Is investeren in hypotheekleads nu wel of niet verstandig?

De meningen over het investeren in hypotheekleads zijn sterk verdeeld. Om de vraag goed te kunnen beantwoorden gaan we dieper in op de materie en hebben we voor jou de voor- en nadelen van het investeren in hypotheekleads op een rij gezet.

Kantoren investeren in SEO en SEA. Ze hopen daarmee te bereiken dat hun website beter wordt gevonden. Helaas, zonder een groot budget zal het niet lukken om beter te scoren dan onze lead-generatoren Starterslening.nl, Startershypotheek.com, Hypotheekberekenen.nl en nog honderden andere websites die wij inzetten.

Kantoren investeren soms enkele duizenden euro`s is marketingacties. Ze hopen daarmee te bereiken dat hun hypotheekkantoor beter wordt gevonden door potentiële klanten. Maar ze vergeten dat klanten zich bijna altijd oriënteren via het internet, en heel vaak terecht komen op onze lead-websites.

Hoe vaak komt het ook niet voor dat zelfs bestaande klanten toch naar een ander stappen, via internet, naar een concurrent.

Het is daarom heel zinvol om het gewoon eens te proberen! 

Bijna iedere adviseur heeft wel ervaring met hypotheekleads of -afspraken. Deze ervaringen zijn (helaas) vaak negatief. Waar komen deze negatieve ervaringen vandaan?

 1. Kwaliteit leads en betrouwbaarheid leverancier – In het provisietijdperk was het genereren van leads een lucratieve bezigheid. De leadgeneratoren schoten als paddenstoelen uit de grond. Lang niet iedereen had zijn zaakjes goed op orde. Momenteel bestaan er slechts een 4-tal serieuze lead-aanbieders.
 2. Verkeerde verwachting - De kwaliteit van leads wordt o.a. bepaald aan de hand van de conversie op leads. Vaak werd een verkeerde verwachting geschept qua conversie.
 3. Opvolging - Wanneer je leads succesvol wilt opvolgen is voorbereiding belangrijk. Hoe is de lead tot stand gekomen? Wat is precies de verwachting van de lead? Zonder goede voorbereiding of instructie kost het opvolgen van leads onnodig veel energie en vallen de resultaten vaak tegen.

Het grote voordeel van hypotheekleads ten opzichte van recommandatie klanten is dat de toestroom beheersbaar is. Heeft u tijd over, dan koopt u extra leads bij. Heeft u het erg druk dan koopt u wat minder leads. Zo heeft u controle over uw agenda en omzet.

Wanneer u investeert in leads, is het raadzaam om op voorhand een prognose of doelstelling te maken. Wanneer u vervolgens de resultaten regelmatig meet, weet u precies of u uw investering terugverdient.

TotalWebBoost genereert sinds 2009 hypotheekleads, via o.a. Starterslening.nlStartershypotheek.com en Hypotheekberekenen.nl

Ondertussen werken ruim 250 advieskantoren succesvol doorlopend met de leads en maken ruim 1800 adviseurs regelmatig gebruik van de online marktplaats voor leads.

 • Begeleiding,tips en trucs voor het opvolgen van de leads
 • Conversie garantie
 • Geen afnameverplichting
 • Geen contractuele periode
 • Ruime retourvoorwaarden
 • Leads in eigen werkgebied
 • Afspraken-bel-service

Wat koop je?

Elke lead op onze marktplaats bevat alle gegevens die je nodig hebt om een afspraak in te plannen. Je ontvangt de contactgegevens plus de financiële gegevens die de lead heeft achtergelaten. Hieronder vind je een kort overzicht van de informatie die bij de leads zit:

 • NAW gegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Geboortedatum
 • Bruto jaarinkomen van lead en partner
 • Informatie over welke soort formulier er is ingevuld

 

FAQ

Een lead met een inkomen boven de € 24.000: prijs voor vaste afnemers: € 37,50 (BTW vrij)

Elke lead die je koopt bevat alle gegevens die je nodig hebt om een afspraak in te plannen. Je ontvangt de contactgegevens plus de financiële gegevens die de lead heeft achtergelaten. Hieronder vind je een kort overzicht van de informatie die bij de leads zit:

 • NAW gegevens
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Leeftijd
 • Bruto jaarinkomen van lead en eventuele partner
 • Eigen geld
 • Informatie over welke soort formulier er is ingevuld

Het kan voorkomen dat een hypotheeklead niet voldoet aan de kwaliteit die wij willen bieden, in dit geval kunt u de hypotheeklead retour sturen en krijg je een vervangende lead.

In de volgende gevallen kun je een hypotheeklead retour sturen:

 • Het ingevulde telefoonnummer werkt niet
 • Het ingevulde telefoonnummer is van een ander persoon
 • Het werkelijke inkomen blijkt lager dan € 24.000 of heeft geen geldig inkomen
 • De hypotheeklead blijkt een negatieve BKR-notering te hebben, waardoor er geen financiering mogelijk is
 • De hypotheeklead blijkt een adviseur te zijn
 • Als je de hypotheeklead binnen 2 maanden al eerder hebt ontvangen (klant heeft een nieuwe berekening gemaakt)

Wij hanteren flexibele voorwaarden met betrekking tot het afnemen van hypotheekleads. Er is geen afname verplichting. Als je iedere week vast leads wilt afnemen, is er een minimum van 3 leads per week.

Wij werken niet met contractuele looptijden. Je kunt beginnen wanneer je wil en opzeggen wanneer je wil. Wij rekenen enkel 1 week opzeg termijn.

 

Je kunt bij ons zelf aangeven hoeveel leads je per week wilt kopen in je regio. Eéntje, drie of meer? Het kan allemaal. Wij bieden de leads aan tegen concurrerende prijzen en zijn extra voordelig, omdat al onze leads vrijgesteld zijn van BTW. Heb je het een periode wat rustiger? Dan kun je via onze lead marktplaats extra leads uitzoeken in je regio.

Wil je weten wanneer er extra leads in je regio beschikbaar zijn? Stel dan onze leadmelder in, je ontvangt automatisch een e-mail zodra een lead beschikbaar is. Alle leads die wij aanbieden zijn exclusief en worden nooit dubbel verkocht. En mocht het voorkomen dat een lead niet correct is, kun je deze retour sturen en ontvang je een vervangende lead.

Tarieven: koop je meer dan 3 leads per week? Wordt dan vaste afnemer en ontvang 10% korting.

Krijg toegang (zonder kosten!) tot onze geavanceerde marktplaats voor hypotheekleads. Beslis dan wat je wil!

 

Maak hieronder gratis je eigen account aan. Je krijgt dan toegang tot het Dashboard. Van hieruit kun je je leads bestellen, beschik je over diverse handleidingen zoals belscripts en voorbeeldgesprekken en alle nodige informatie!

Het zal je ook direct duidelijk worden dat wij erg professioneel werken en heel goed kijken naar jouw belangen!

Let op: indien je via Yoron een account aanmaakt krijg je de eerste 3 leads met 50% korting. Een mooie gelegenheid om eens te testen of deze manier van werken past bij jou en je bedrijf. Wij denken van wel!!!