YORONKlik om onze app te openenOpenen

Bereik je klanten óók via de verschillende social mediakanalen!

Wáár wordt over jou, over jouw bedrijf, je producten & diensten gesproken?

Juist: op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram en andere kanalen!

Onze alles-in-één oplossing

Social Media laten we werken voor jou en jouw bedrijf! Wij bieden jou een werkelijk uniek platform aan waarmee wij heel professioneel alle vormen van Social Media kunnen inzetten voor jouw kantoor.

Je hebt er geen omkijken naar. Uiteraard kan dat wel indien dat wenselijk is. Hieronder lees je hoe wij dat doen!

 

 • Uitgebreide infoBloggen

  Een blog is de ideale plek om nieuwsartikelen, die vaak niet in een tweet of op Facebook past, te plaatsen. Bovendien geeft een blog je kantoor, naast een meer afstandelijke website, een gezicht en een stem. Het past in een tijd waarin de dialoog wordt verlangd en verwacht.

  Een blog is een uitstekend middel om een thema te claimen waarmee jouw kantoor zich kan profileren. De voordelen zijn ook te kwantificeren. Websites met een blog ontvangen 55 procent meer bezoekers, 97 procent meer inbound links en 434 procent meer geïndexeerde pagina’s dan sites zonder, aldus Hubspot. 

  De nieuwsartikelen die wij voor je schrijven publiceren wij daarom óók op de blogpagina van uw ASSU Website. Bijkomend voordeel is dat Google een goede blog hogelijk waardeert en dat is dan weer goed voor de SEO. 

  Méér info?
 • Steeds belangrijkerFacebook

  Het is belangrijk voor het succes van je Facebook marketingstrategie om nieuwsberichten (updates) te plaatsen die veel reacties genereren. De kwaliteit van de content moet dus op een hoog niveau liggen.

  Facebook is een uitstekend platform om korte, actuele en gemakkelijk leesbare nieuwsartikelen te plaatsen. Het plaatsen van de artikelen gaat volautomatisch. Niet met als doel om reclame te maken maar om de lezer te 'triggeren'.

  Deze volgers worden vervolgens doorgeleid naar de blogpagina op jouw ASSU website. En dat zien we graag gebeuren!

  Méér info?
 • Tweeten en RetweetenTwitter

  Twitter wordt door veel mensen gebruikt als een bron voor informatie: gebruikers lezen mee en komen alleen informatie halen. Ook hier is onze boodschap duidelijk: wij plaatsen korte tweets met actuele informatie over allerlei (financiële) onderwerpen.

  Zodra iemand door het nieuwsartikel wordt 'getriggerd' kan deze doorsurfen naar het volledige artikel op de blogpagina van jouw ASSU Website en van daaruit verder naar andere content op de website. En elke retweet is mooi meegenomen. 

  Méér info?
 • Zakelijke marktLinkedIn

  Linkedin heeft zich van een zakelijk smoelenboek ontwikkeld tot een van de belangrijkste bronnen van informatie voor zakelijke gebruikers. 

  Inmiddels kan iedereen artikelen posten op Linkedin. Daarmee is Linkedin voor je kantoor een nieuw blogplatform geworden met duizenden potentiële lezers. 

  Kanttekening: dragen wij zorg voor automatische doorplaatsing van onze nieuwsartikelen naar alle media, dat doen we niet automatisch bij linkedIn vanwege het 'zakelijke' karakter. Ieder aangeboden nieuwsbericht kun je dan ook vóór plaatsing goedkeuren.

   

   

   

  Méér info?
 • Locatie, Maps, etc..Google+

  Een Google+ lokale pagina is bedoeld voor kantoren die lokaal aanwezig zijn met een fysieke locatie of lokaal leveren. Een lokale Google+ pagina geniet de voorkeur als nabijheid een rol speelt bij de promotie van je producten en diensten en zijn vooral bedoeld voor het vergroten van de vindbaarheid van je kantoor, product of dienst.

  In veel van de Google producten of apps speelt locatie en locatiebepaling een belangrijke rol. Naast deze bijzondere functies delen lokale pagina’s ook de functionaliteit van andere Google+-pagina’s: je kunt kringen maken en beheren, hangouts starten en eraan deelnemen en inhoud, zoals berichten en foto’s, delen. 

  Zodra Google een geschikte koppeling levert worden onze nieuwsartikelen óók op jouw Google+-pagina geplaatst.

   

  Méér info?
 • E-mail marketingNieuwsbrieven

  Elke maand zetten wij een nieuwsbrief voor je klaar die wij vanuit onze software eenvoudig naar al je klanten sturen. Heb je een actie die je onder de aandacht wilt brengen? Dan kun je heel eenvoudig een eigen nieuwsbrief maken. Meestal is dit erg lastig, maar met onze wizard stel je in 5 muisklikken een eigen nieuwsbrief samen.

  Wij schrijven elke week 2 nieuwsartikelen. Deze artikelen gaan over hypotheken, verzekeringen, vermogensopbouw, pensioen enzovoort.

  Daarnaast bent je vrij om zelf eigen artikelen toe te voegen. Bijvoorbeeld als je kantoor 10 jaar bestaat. Of een actie extra onder de aandacht wilt brengen.

  Al deze artikelen delen wij eenvoudig via jouw website, via je Twitter of Facebookaccount of via de maandelijkse kant-en-klare nieuwsbrief. Volledig automatisch! Zo houd je je klant eenvoudig op de hoogte van belangrijk nieuws zonder dat het je tijd kost.

   

   

  Méér info?
 • Wij helpen jou graag!Ondersteuning

  Je hebt jouw core-business! En je wilt ontzorgd worden. Wij helpen jou daarbij. 

  Heeb je geen Facebookpagina, nog geen Twitteraccount of weet je niet hoe je een Google+-account kunt aanmaken? Vraag het ons en wij maken het snel en professioneel in orde. Inclusief de koppeling van onze nieuwsartikelen.

  Jij wilt je eigen e-zine, jouw elektronische nieuwsbrief? Maak dan gebruik van onze oplossingen voor jouw Social Media strategie.

  Méér info?

Hoe werkt het

 

Wij weten hoe moeilijk het is om jouw klanten te interesseren voor financiële zaken. Zeker online.

Met onze kennis en ervaring op dit terrein hebben we een perfecte online oplossing gemaakt.

Onze oplossing gaat gegarandeerd bijdragen aan een betere klantervaring. 

Stap 1: Wij schrijven twee artikelen per week

Jij krijgt een e-mailtje met een link naar deze twee artikelen.

Doe je niets, dan worden de artikelen de volgende dag gepubliceerd.

Maar je kunt ook aangeven de artikelen niet te publiceren.

En natuurlijk heb je de mogelijkheid om jouw eigen artikelen te schrijven en te plaatsen.

Stap 2: Publicatie

De artikelen worden geheel automatisch geplaatst op jouw Facebook-page.

En als tweet op je Twitter-account en als blog op de website.

Omdat LinkedIn een wat meer zakelijk karakter heeft bieden wij jou de optie om de artikelen wel of niet te plaatsen op je profielpagina.

Stap 3: Effect

Het gebruik van wisselende content op je website (onze artikelen worden als blog op de website geplaatst) wordt door Google zeer gewaardeerd en beïnvloed de ranking van de website in positieve zin.

Jouw boodschap wordt via Twitter verspreid via de netwerken van de volgers van je twitter-account (retweeten).

Jouw boodschap wordt ook verspreid via je Facebook-pagina. Zodra mensen je pagina ‘liken’ kunnen ze de nieuwsartikelen als updates zien in hun eigen nieuwsoverzicht en delen met hun netwerk.

Stap 4: van Social Media naar de website

Het is belangrijk dat je de mensen die vertrouwen in jou hebben naar jouw website begeleidt.

Bezoekers van Facebook, Twitter, Google+ naar jouw website dus, niet andersom.

Op de website gebeurt het uiteindelijk allemaal, daar moet de conversie plaatsvinden! Op de website verkoop je producten of diensten aan jouw klant.

De top 3 van social netwerken voor verkeer naar jouw website:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

De mensen die via Facebook, Twitter of LinkedIn de website bezoeken, blijven 100-200% langer en bezoeken gemiddeld 75% meer pagina’s dan de gemiddelde bezoeker op de site.

YORON wenst jou veel succes bij het gebruik van de Nieuwsbrieven en de inzet van Social Media.

Heb je nog geen Facebook-pagina, geen Twitter-account en geen LinkedIn-profiel? Wij bouwen deze snel en tegen minimale kosten voor je!

Tarieven

 

 • BASIS EXTRABlog, Facebook, Twitter, LinkedIn

  Wij schrijven twee artikelen per week en dragen zorg voor het plaatsen van deze artikelen op:

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin (facultatief)
  • Blogpagina op uw website

  Abonnement op de nieuwsartikelen: € 15,00 per maand

   

  Méér informatie?
 • PLUSNieuwsbrieven

  Wij schrijven twee artikelen per week en dragen zorg voor het plaatsen van deze artikelen op de blogpagina van uw website.

  Wij versturen 1 keer per maand de gepubliceerde artikelen in de vorm van een nieuwsbrief naar uw relaties waarvan het e-mailadres bekend is.

  Abonnement op de nieuwsartikelen: € 17,50 per maand.

  Voor het versturen van de nieuwsbrieven wordt u per nieuwsbrief maximaal € 0,10 in rekening gebracht. Afhankelijk van het totaalpakket aan diensten wat u afneemt heeft u recht op een korting.

   

  Méér willen weten?
 • COMBISOCIAL MEDIA + NIEUWSBRIEF

  Wij schrijven twee artikelen per week en dragen zorg voor het plaatsen van deze artikelen op:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn (facultatief)
  • Blogpagina op uw website

  Wij versturen 1 keer per maand de gepubliceerde artikelen in de vorm van een nieuwsbrief naar uw relaties waarvan het e-mailadres bekend is.

  Abonnement op de nieuwsartikelen: € 20,00 per maand.

  Voor het versturen van de nieuwsbrieven wordt u per nieuwsbrief maximaal € 0,10 in rekening gebracht. Afhankelijk van het totaalpakket aan diensten wat u afneemt heeft u recht op een korting.

  Méér informatie?

Bestel hier de ASSU Social Media module voor op je website