Er zijn honderden webdesigners die de meest fantastische websites bouwen.

 

YORON heeft echter een groot voordeel!  Wij hebben ook de content!

Belangrijkste concurrenten

YORON beschikt over een grondige kennis van de markt en van de assurantiebranche. Dat geeft ons een enorme voorsprong. We kennen de markt. We kennen de koepelorganisaties. We kennen de key-figures. We hebben een enorm netwerk in de branche.  En ook niet onbelangrijk: een groot deel van de markt kent ons!

Overzicht van de voornaamste concurrenten:

Gevestigde namen

Nieuwkomers

Met name Assurantieapps en Financesuit zijn in potentie stevige concurrenten. Assurantieapps heeft als enige een werkelijk goede mobile app. Gelukkig is de acceptatiegraad daarvan nog gering, maar dat zal snel veranderen. Daarnaast zijn ze niet echt thuis in de branche.

Een nog grotere concurrent is Financesuite. Daar zit kapitaal achter, veel aangesloten bedrijven als Hypotheekbond en ze zijn volop bezig met technologische ontwikkelingen. En ze kennen de branche.

Daarnaast ben ik beducht voor de grotere systeemhuizen en serviceproviders. Die kunnen besluiten om onze producten en diensten te 'kopiëren' en zelfstandig/rechtstreeks aan hun klanten aan te bieden. 

Om deze concurrentie het hoofd te kunnen bieden is schaalvergroting nodig en zal YORON op zoek moeten naar businesspartners!