Gewoon de perfecte website voor jouw kantoor

 

De kern van een goede website is dat door gebruiksvriendelijkheid en uitgekiende navigatie jouw bezoeker wordt voorzien van relevantie informatie.

 

Enkele voorbeelden


         

Waarom is een keuze voor een Website van YORON een juiste keuze?

Een belangrijke reden is de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Maar de belangrijkste reden is het simpele feit dat wij jou vérder op weg willen helpen. Maak gebruik van onze expertise! Daag ons uit!

Je weet niet altijd wannéér jouw klant behoefte heeft aan wélke informatie. En je wilt ook niet hebben dat jouw klant die informatie wel kan vinden op de website van je concurrent. Dus...... 

YORON biedt een heel scala van Websites. Voor de adviseur met een hypotheek-diploma de Website Hypotheken. Voor de adviseur met een pensioen-diploma de Website Pensioen.

Op dit moment biedt YORON onderstaande informatierubrieken. Iedere combinatie is mogelijk.

 1. verzekeringen Particulier
 2. verzekeringen Bedrijf
 3. Pensioen
 4. Lenen & Sparen
 5. Financiële Planning
 6. Zorgverzekeringen
 7. Hypotheken
 8. Leven & Risico

Geen kopzorgen

Iedere Website biedt jouw relatie een schat aan informatie. YORON draagt zorg voor het actualiseren van deze informatie. Jij hebt daar geen omkijken naar.

Jouw site is altijd 'up-to-date'! Dat geldt voor de techniek en voor de generieke content op de websites.

Content is King

Je weet niet welke relatie behoefte heeft aan welke informatie en op welk moment. En dus omvat een Website 24/7 alle relevante informatie, over een bepaald onderwerp. Neem bijvoorbeeld de Hypotheken Website: alle informatie over rentevormen, hypotheekvormen, de fiscale voor- en nadelen.

In jouw eigen huisstijl

De vormgeving van iedere Website wordt gebaseerd op de bestaande huisstijl. Kleurgebruik, afbeeldingen en lay-out worden afgestemd op bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

State-of-the-art

Alle Websites worden gebouwd met een modern Content Management Systeem (CMS). Voor de liefhebbers: UMBRACO. Met dit CMS is het mogelijk om zeer flexibel in te kunnen spelen op de snelle internet-ontwikkelingen. Denk aan integratie van de Social Media. Uploadopties. Webformulieren. Koppelingen met achterliggende databases.

UMBRACO biedt daarnaast alle mogelijkheden voor een perfecte SEO.

Tablets en Mobile

Surfte je vroeger alleen met een desktopcomputer, tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Apparaten met allemaal verschillende formaten beeldschermen waarop websites – alleen gemaakt voor desktop - vaak slecht leesbaar zijn.

Een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen is omslachtig en duur. Maar er is een alles-in-1-oplossing. Responsive webdesign is hiervoor de uitkomst.

Met deze techniek wordt één website gebouwd, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt.

Alle Websites zijn volledig responsive. 

Communicatievormen

Iedere Website kan worden voorzien van een nieuwsrubriek. Ook is het mogelijk plug-ins te installeren waarmee een koppeling wordt gemaakt met jouw Website en je Facebookpagina, je Twitteraccount, je LinkedIn-profiel en je Google+-pagina.

Je kantoor wordt hiermee nog beter zichtbaar op het web en je komt vaker onder de aandacht van je klanten. 

Social Media is tegenwoordig een 'must'!

Ondersteuning

Jij hebt je eigen core-business! En jij wilt ontzorgd worden. Wij helpen jou daarbij.

Jouw Website biedt je ondersteuning:

 • webformulieren
 • rekentools
 • afsluitmodules
 • banners
 • implementatie commerciële acties
 • en.....

Vraag het ons en wij komen met een oplossing! Wij ondersteunen jou!

En.......eh.....wij zijn snel, erg snel!

Bij YORON kun je uiteraard ook terecht voor andere webdiensten!

Jouw core-business richt zich op de financiële consument: particulieren, bedrijven en organisaties. Onze core-business is het bouwen van professionele websites, het leveren van webdiensten zoals domeinnaamregistratie, hostingfaciliteiten, e-mail & webmail.

Maar ook het leveren van een perfect stukje maatwerk zoals een intranet, het schrijven en versturen van financiële nieuwsbrieven, het bouwen van allerlei handige tools voor op de website zoals de inboedelwaardemeter, rekentools, apps voor tablets en smartphones, makelaardijmodules en afsluitmodules voor het intermediair.......en voor nog veel meer kun jij bij YORON terecht.

Wat wij doen, doen wij slim en uiterst efficiënt en dus tegen zeer scherpe tarieven. Vaak samen met geselecteerde partners.

Domeinnamen

 

Je domeinnaam is jouw adres op het internet waarmee je wordt gevonden door de internetsurfer.

Je domeinnaam heb je ook nodig om een eigen e-mailaccount te kunnen aanvragen.

En tenslotte is je domeinnaam een 'kapstok' waaraan je je eigen website kunt (laten) ophangen. 

YORON kan via haar netwerkpartners nagenoeg alle domeinnamen registreren die jij maar wenst.

E-mail & Webmail

 

Het pakket omvat tot 10 POP Accounts en heeft eigenlijk geen Mailbox Limiet (fair use policy). Het E-mailaccount is voorzien van:

 • Autoresponder service
 • E-mail aliassen
 • Webmail (Smartermail)
 • Catch-all forwarding
 • Redundant Mailservers
 • Spamfilter
 • Antivirus
 • Via onze partner levert YORON ook mailoplossingen die 100% AVG-proof zijn
Webdesign

 

Jouw website moet naast functioneel ook gewoon móói zijn. Een heldere indeling, een sfeer die perfect aansluit bij jouw kantoor, aansprekende foto's die direct duidelijk maken wat jij voor je klant kunt betekenen.

Voor YORON is het ontwerpen van een goede website een perfect samenspel tussen vormgeving, content en navigatie. Wij maken daarom dankbaar gebruik van slechts een beperkt aantal templates die geheel aan jouw huisstijl wordt aangepast.

Content Management Systeem (CMS)

 

Jouw eigen website is voorzien van vaktechnische verzekeringsinformatie en andere content. Het onderhoud, dat doen wij voor je.

Maar indien gewenst ben je met de CMS module in staat om de content volledig af te stemmen op je eigen ideeën. Het CMS is zeer gebruikersvriendelijk en state-of-the-art!

Je moet wel rekening houden met het feit dat YORON géén onderhoud kan plegen op de webcontent die jij zelf hebt geplaatst! 

Tarieven

Goed om te weten:

 • ingangsdatum: datum oplevering dienst
 • einddatum: 01-01 van ieder kalenderjaar
 • verlenging: telkens op 01-01 van ieder volgend kalenderjaar, stilzwijgend met 12 maanden 
 • opzegtermijn: 1 maand

Bestel hier jouw Website

 

Wat zit er nu in iedere Website?

We raden je aan om eens te kijken op een van onderstaande voorbeelden van onze websites. Of surf eens naar onze demo op Demo Yoron. Op de demo zijn alle features ingeregeld.

Hieronder een aantal kenmerken van iedere Website:

Naar onze demo
Productinformatie

Natuurlijk wil je je bezoeker informeren over de diensten die je aan kunt bieden. En omdat je niet weet naar welke informatie je klant op zoek is, plaatsen we simpelweg ALLE informatie op je website!

Uiteraard dragen wij zorg voor dat de informatie actueel blijft.

Nieuws (facultatief)

Iedere week worden er twee nieuwsartikelen aan je website toegevoegd. (Wel zo goed voor de pageranking van Google!).

Deze berichten zijn ook beschikbaar voor je social media accounts en voor je marketing.

Schadeformulieren

Bij iedere Website leveren wij ook de module Digitaal Connect: een complete set online schadeformulieren. Na het invullen ontvangt je schadebehandelaar en de klant een complete PDF inclusief bijlagen.

Klantvriendelijk, gebruiksvriendelijk en een voor jouw kantoor zeer efficiënte en tijdsbesparende applicatie!

 

Juridisch

Wat ook wordt meegeleverd zijn een standaard Cookie- en privacyverklaring.

Daarnaast kun je ons je DvD's, Dienstenwijzer en eventueel andere documenten aanleveren en wij dragen zorg voor plaatsing op de website.

Login pagina

Je wilt je klanten toegang geven tot allerlei 'mijn kluis' applicaties? Of laten doorlinken naar speciale webpages van derden.

Geen enkel probleem. Wij bouwen snel de betreffende pagina. 

Social Media

Heb je een Facebook- account? LinkedIn of Twitter? Of zelfs Instagram. 

Lever ons de betreffende URL's aan we we plaatsen de linkjes netjes op de website (in de footer of op de contactpagina of op elke andere plek op de website)

Verzekeringskaarten

Standaard meegeleverd: alle verzekeringskaarten van alle maatschappijen.

En wil je deze applicatie actief gaan gebruiken, dan kan dat ook!

Lay-out & navigatie

Iedere ASSU Website wordt geleverd met een goed doordachte navigatie. Niets zo ergerlijk als iets niet kunnen vinden of gewoon te vaak te moeten klikken.

En natuurlijk is iedere website voorzien van een frisse en moderne vormgeving. Momenteel kun je kiezen uit 3 nieuwe templates.