De kern van een goede website is dat door gebruiksvriendelijkheid en uitgekiende navigatie uw bezoeker wordt voorzien van relevantie informatie.

 

Enkele voorbeelden


        

Waarom is een keuze voor een Website van YORON een juiste keuze?

Een belangrijke reden is de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Maar de belangrijkste reden is het simpele feit dat wij u vérder op weg willen helpen. Maak gebruik van onze expertise! Daag ons uit!

U weet niet altijd wannéér uw klant behoefte heeft aan wélke informatie. En u wilt ook niet hebben dat uw klant die informatie wel kan vinden op de website van uw concurrent. Dus...... 

YORON biedt een heel scala van Websites. Voor de adviseur met een hypotheek-diploma de Website Hypotheken. Voor de adviseur met een pensioen-diploma de Website Pensioen.

Op dit moment biedt YORON onderstaande informatierubrieken. Iedere combinatie is mogelijk.

 1. verzekeringen Particulier
 2. verzekeringen Bedrijf
 3. Pensioen
 4. Lenen & Sparen
 5. Financiële Planning
 6. Zorgverzekeringen
 7. Hypotheken
 8. Leven & Risico

Geen kopzorgen

Iedere Website biedt uw relatie een schat aan informatie. YORON draagt zorg voor het actualiseren van deze informatie. U heeft daar geen omkijken naar.

Uw site is altijd 'up-to-date'! Dat geldt voor de techniek en voor de generieke content op de websites.

Content is King

U weet niet welke relatie behoefte heeft aan welke informatie en op welk moment. En dus omvat een Website 24/7 alle relevante informatie, over een bepaald onderwerp. Neem bijvoorbeeld de Hypotheken Website: alle informatie over rentevormen, hypotheekvormen, de fiscale voor- en nadelen.

In uw eigen huisstijl

De vormgeving van iedere Website wordt gebaseerd op de bestaande huisstijl. Kleurgebruik, afbeeldingen en lay-out worden afgestemd op bijvoorbeeld het bedrijfslogo.

State-of-the-art

Alle Websites worden gebouwd met een modern Content Management Systeem (CMS). Voor de liefhebbers: UMBRACO. Met dit CMS is het mogelijk om zeer flexibel in te kunnen spelen op de snelle internet-ontwikkelingen. Denk aan integratie van de Social Media. Uploadopties. Webformulieren. Koppelingen met achterliggende databases.

UMBRACO biedt daarnaast alle mogelijkheden voor een perfecte SEO.

Tablets en Mobile

Surfte je vroeger alleen met een desktopcomputer, tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Apparaten met allemaal verschillende formaten beeldschermen waarop websites – alleen gemaakt voor desktop - vaak slecht leesbaar zijn.

Een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen is omslachtig en duur. Maar er is een alles-in-1-oplossing. Responsive webdesign is hiervoor de uitkomst.

Met deze techniek wordt één website gebouwd, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt.

Alle Websites zijn volledig responsive. 

Communicatievormen

Iedere Website kan worden voorzien van een nieuwsrubriek. Ook is het mogelijk plug-ins te installeren waarmee een koppeling wordt gemaakt met uw Website en uw Facebookpagina, Twitteraccount en uw LinkedIn-profiel.

Uw kantoor wordt hiermee nog beter zichtbaar op het web en u komt vaker onder de aandacht van uw klanten. 

Social Media is tegenwoordig een 'must'!

Ondersteuning

U heeft uw eigen core-business! En u wilt ontzorgd worden. Wij helpen u daarbij.

Uw Website biedt u ondersteuning:

 • webformulieren
 • rekentools
 • afsluitmodules
 • banners
 • implementatie commerciële acties
 • en.....

Vraag het ons en wij komen met een oplossing! Wij ondersteunen u!

En.......eh.....wij zijn snel, erg snel!

Bij YORON kunt u uiteraard ook terecht voor andere webdiensten!

Uw core-business richt zich op de financiële consument: particulieren, bedrijven en organisaties. Onze core-business is het bouwen van professionele websites, het leveren van webdiensten zoals domeinnaamregistratie, hostingfaciliteiten, e-mail.

Maar ook het leveren van een perfect stukje maatwerk zoals een intranet, het schrijven en versturen van financiële nieuwsbrieven, het bouwen van allerlei handige tools voor op de website zoals de inboedelwaardemeter, rekentools, apps voor tablets en smartphones, makelaardijmodules en afsluitmodules voor het intermediair.......en voor nog veel meer kun jij bij YORON terecht.

Wat wij doen, doen wij slim en uiterst efficiënt en dus tegen zeer scherpe tarieven. Vaak samen met geselecteerde partners.

Domeinnamen

 

Uw domeinnaam is uw adres op het internet waarmee u wordt gevonden door de internetsurfer.

Uw domeinnaam heeft u ook nodig om een eigen e-mailaccount te kunnen aanvragen.

En tenslotte is uw domeinnaam een 'kapstok' waaraan u uw eigen website kunt (laten) ophangen. 

YORON kan via haar netwerkpartners nagenoeg alle domeinnamen registreren die u maar wenst.

E-mail

 

Een zeer professionele én betaalbare oplossing: wij kunnen u E-mail Microsoft Exchange (Cloudoplossing) aanbieden waarbij u beschikt over onderstaande faciliteiten:

 • 50 GB opslag
 • SSL/TLS versleuteling (traject beveiliging)
 • anti-spamfilter en anti-virus
 • Nederlandse serverlocaties
 • automatische volledige backup
 • automatische updates

Webdesign

 

Uw website moet naast functioneel ook gewoon móói zijn. Een heldere indeling, een sfeer die perfect aansluit bij uw kantoor, aansprekende foto's die direct duidelijk maken wat u voor uw klant kunt betekenen.

Voor YORON is het ontwerpen van een goede website een perfect samenspel tussen vormgeving, content en navigatie. Wij maken daarom dankbaar gebruik van slechts een beperkt aantal templates die geheel aan jouw huisstijl wordt aangepast.

Content Management Systeem (CMS)

 

Uw eigen website is voorzien van vaktechnische verzekeringsinformatie en andere content. Het onderhoud, dat doen wij voor u.

Maar indien gewenst bent u met de CMS module in staat om de content volledig af te stemmen op uw eigen ideeën. Het CMS is zeer gebruikersvriendelijk en state-of-the-art!

U moet wel rekening houden met het feit dat YORON géén onderhoud kan plegen op de webcontent die u zelf hebt geplaatst! 

Bestel hier uw Website

 

Wat zit er nu in iedere Website?

We raden u aan om eens te kijken op een van onderstaande voorbeelden van onze websites. Of surf eens naar onze demo op Demo Yoron. Op de demo zijn alle features ingeregeld.

Hieronder een aantal kenmerken van iedere Website:

Naar onze demo

Productinformatie

Natuurlijk wilt u uw bezoeker informeren over de diensten die u aan kunt bieden. En omdat u niet weet naar welke informatie uw klant op zoek is, plaatsen we simpelweg ALLE informatie op uw website!

Uiteraard dragen wij zorg voor dat de informatie actueel blijft.

Nieuws (facultatief)

Iedere week worden er twee nieuwsartikelen aan uw website toegevoegd. (Wel zo goed voor de pageranking van Google!).

Deze berichten zijn ook beschikbaar voor uw social media accounts en voor uw marketing.

Schadeformulieren (facultatief)

Bij iedere Website leveren wij ook de module Toolkit met daarin onder andere  een complete set online schadeformulieren. Na het invullen ontvangt uw schadebehandelaar en de klant een complete PDF inclusief bijlagen.

Klantvriendelijk, gebruiksvriendelijk en een voor uw kantoor zeer efficiënte en tijdsbesparende applicatie!

 

Juridisch

Wat ook wordt meegeleverd zijn een standaard Cookie- en privacyverklaring.

Daarnaast kunt u ons uw DvD's, Dienstenwijzer en eventueel andere documenten aanleveren en wij dragen zorg voor plaatsing op de website.

Login pagina

U wilt uw klanten toegang geven tot allerlei 'mijn kluis' applicaties? Of laten doorlinken naar speciale webpages van derden.

Geen enkel probleem. Wij bouwen snel de betreffende pagina. 

Social Media

Heeft u een Facebook- account? LinkedIn of Twitter? Of zelfs Instagram. 

Lever ons de betreffende URL's aan we we plaatsen de linkjes netjes op de website (in de footer of op de contactpagina of op elke andere plek op de website)

Verzekeringskaarten

Standaard meegeleverd: alle verzekeringskaarten van alle maatschappijen.

En wilt u deze applicatie actief gaan gebruiken, dan kan dat ook!

Lay-out & navigatie

Iedere WebSite wordt geleverd met een goed doordachte navigatie. Niets zo ergerlijk als iets niet kunnen vinden of gewoon te vaak te moeten klikken.

En natuurlijk is iedere website voorzien van een frisse en moderne vormgeving. Momenteel kunt u kiezen uit 3 nieuwe templates.