Team Yoron

YORON is dé specialist in klantcommunicatie & internetdiensten voor de financieel adviseur! Met als doel een persoonlijke en efficiënte dienstverlening mogelijk te maken voor jouw klanten!

Arjen Oeben Holla

Directeur

Jara Kraai

Webmaster - iZiWEB

Stan Kraai

Webmaster

Rob van der Zwan

Partner Finconnect

Edsard Kok

Partner AppSky

Johan Hendriks

Partner Jamilo

Arne Noorloos

Partner Jamilo

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je dat wij contact met jou opnemen?

Voer snel jouw gegevens in.

Wij proberen je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Gaat je dat te langzaam? Bel dan met  06 21 56 02 84.

Arjen Oeben Holla heeft zijn mobiel altijd bij de hand.

ASSU Modules & Tools en Partners

YORON is werkzaam op het snijvlak van de verzekeringsbranche en het internet. Wij adviseren over jouw bedrijfsvoering met als speerpunt de online marketingcommunicatie en de inzet van de online communicatiemiddelen.

ASSU Modules

Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren van moderne digitale modules voor de professionele financieel adviseur in onze branche: ASSU Website, ASSU Actiesites, SafeDownload.nl, Verzekeringskaart.nl en ASSU AVG Tool.

ASSU Tools

Onder de noemer van ASSU Tools betrekken wij verschillende applicaties van derden: de ASSU Tools. YORON draagt zorg voor een naadloze implementatie van deze tools in de website en kantoorsoftware.

ASSU Partners

YORON gelóóft in samenwerken. Met nieuwkomers met frisse ideeën. Met innovatieve bedrijven met nieuwe technologieën. Met partners die dezelfde missie hebben als wij: het financieel adviesbedrijf, het intermediair vérder helpen.

De financieel dienstverlener heeft met de ASSU Modules & Tools álle opties in huis om zich op elk digitaal platform professioneel te presenteren!

 

Meer weten?Onze ASSU ModulesDe ASSU ToolsDe ASSU Partners

Waar kun je ons vinden?