YORONKlik om onze app te openenOpenen

Lees hier alles over de updates en upgrades van de ASSU Modules & ASSU Tools

ASSU Website Updates & Upgrades

ASSU Website: YORON heeft weer verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Alle rubrieken van de ASSU Website zijn nu (deels) herschreven en hebben een eigen achtergrondkleur gekregen. Ook zijn de rubrieken opgefrist met passend fotomateriaal.

Daarnaast is het lettertype op de websites aangepast in een meer leesbare variant waar 'de scherpe kantjes' van af zijn gehaald.

Tot slot is het uitklapmenu aangepast. Deze wijziging is met name op een smartphone een grote verbetering.

En heb je zelf nog suggesties? Geef ze door aan Yoron: info@yoron.nl


ASSU Video's!

Hoe maak je iets duidelijk. Met een heel verhaal? Lappen tekst op je website? Of gebruik je simpele maar o zo duidelijke en leerzame video's?

Je hebt een hypotheekafspraak. Hoe mooi zou het dan zijn om je klant een paar dagen van te voren een mailtje te sturen met daarin een link naar een of meerdere leerzame video's? Uiteraard staan ze alle 20 op je ASSU Website.

Bijvoorbeeld naar:

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Voorbeeld 3

 

Meer info vind je op onze website.


Het provisiemodel bij schadeverzekering begint haarscheurtjes te vertonen: tijd om te anticiperen!

Provisieverlagingen bij Unigarant, ONVZ en Delta Lloyd! Andere verzekeraars zeggen weliswaar dat ze nog geen plannen in die richting hebben, maar tussen de regels door valt te lezen dat lagere provisies niet van tafel zijn.

Volgens branchekenners Jurjen Oosterbaan en Fred de Jong is de dreigende afkalving van het provisiemodel andermaal een signaal dat het intermediair beter kan kijken naar een verdienmodel dat niet van aanbieders afhankelijk is. En er zijn talloze alternatieven!

Investeer in aanvullende dienstverlening en positioneer je kantoor als Dé Financieel Regisseur! Je kunt hierbij denken aan onder andere:

 • Belastingaangiften
 • Register executeur
 • Makelaardij onroerend goed
 • Preventieadviseur schade
 • Preventieadviseur zorg
 • Riskmanagement
 • HRM (deel)diensten
 • Administratieve (deel)diensten
 • Nichemarkten zoals Sport, Agrarisch, Zorg, Transport en verder

In ieder geval kun je (moet je?) daarbij gebruik maken van de mogelijkheden die het internet kan bieden. Wel..... dan ben je bij YORON aan het goede adres.

Een geheel nieuwe template van de ASSU Website wordt begin mei opgeleverd. In de loop van de komende maanden zal jouw ASSU Website worden omgezet. Het is de bedoeling dat de hele ombouw-operatie begin augustus is afgerond.

In de afgelopen 12 jaar is de ASSU Website bijna elke drie jaar telkens compleet vernieuwd. De technologische ontwikkelingen gaan snel. Bij iedere nieuwe upgrade van de ASSU Website zijn eenmalige kosten in rekening gebracht. Veel kantoren vonden dat niet prettig en gaven aan dat de kosten van de upgrades onderdeel moeten zijn van de licentiekosten, net zoals dat ook het geval is met de updates.

Wij hebben daarom besloten de licentiekosten voor de ASSU Website te verhogen met € 5,00 per maand, in plaats van het in rekening brengen van eenmalige upgradekosten. De tariefaanpassing gaat in per 01-07-2018.

Een voorbeeld van de nieuwe template vind je op assan.yoron.nl

ASSU Digitaal Updates & Upgrades

De modules ASSU Digitaal Web en ASSU Digitaal Connect worden onderhouden door onze technische partner Finconnect.

In de loop van deze woensdag (woensdag 11 april 2018) gaat er weer een nieuwe versie van ASSU Digitaal live waarin een aantal aanpassingen/verbeteringen zijn opgenomen. Aanpassingen op verzoek van en in overleg met gebruikers.

De belangrijkste aanpassingen in deze update zijn :

 • de opmaak van het PDF-formulier is aangepast, ook hierin worden nu kolommen opgenomen, ook is beter zichtbaar welke waardes door de klant zijn aangepast;
 • er is aandacht besteed aan de verwerking van bijlages, door de klant geüploade bijlages kunnen nu zowel in het emailbericht als in het PDF-formulier met één druk op de knop worden benaderd. Ook is het XML-bericht aangepast met een link naar de plek op de server bij FinConnect. Kantoren welke gebruik maken van een automatische verwerking van de slimme formulieren (o.a. digitale postkamer van DDi) kunnen op deze wijze de bijlages ook automatisch inschieten in het dossier;
 • ASSU Digitaal kende de mogelijkheid om een slim formulier of direct te versturen naar de klant of te openen om het formulier bijvoorbeeld aan de telefoon met de klant in te vullen. Nu is het mogelijk gemaakt om het formulier eerst te openen, alvast (deels) in te vullen en daarna te versturen naar de klant. Op deze wijze kan informatie welke de klant bijvoorbeeld al heeft doorgeven al worden vooringevuld;
 • Binnen de module Naverrekenen is het xml-bericht aangepast, tot nu toe werden alleen de antwoorden op vooringevulde vragen in het bericht opgenomen, nu worden alle antwoorden in het bericht openomen.

Binnenkort stapt FinConnect zoals al eerder aangegeven voor hosting van de applicatie over naar Missing Piece. Binnenkort ontvangen alle gebruikers van FinConnect, voorzover dat nog niet is geregeld, een verwerkersovereenkomst.