Wat zijn​ onze kernwaarden?

Visie   Missie  

Laten we het simpel houden: wederzijds respect. Wij vinden het niet meer dan normaal dat wij onze klanten en relaties op een respectvolle manier benaderen en gewoon serieus nemen. Dat verwachten wij trouwens ook van hen. Dat is de basis. Ononderhandelbaar.

Een goede vraag. Als we rondkijken in onze branche, dan zien we heel veel kantoren moeite hebben om zich staande te houden. Verzekeraars maken er een janboel van met woekerpolissen.

Beloven dekking maar verwijzen naar de kleine lettertjes. De financiële sector, de banken en verzekeringsmaatschappijen voorop, hebben het vertrouwen beschaamd.

En voor een groot deel is dat de reden waarom veel financieel dienstverleners onterecht in het beklaagdenbankje staan.

YORON wil meehelpen dat vertrouwen terug te winnen. Omdat wij er van overtuigd zijn van het feit dat de financieel consument het beste kan worden bediend door financieel adviseurs die dicht bij hun klanten staan. Vertrouwen is hier het sleutelwoord.

Wij willen de financieel adviseur écht helpen om te overleven. Door hen in staat te stellen méér waarde te leveren aan hun klanten. Het begint dus met vertrouwen.

"Jouw behoefte is ons vertrekpunt". En met onze internetproducten en webdiensten tackelen we samen met onze klanten hun problemen en dragen wij oplossingen aan.

Het begint dus met vertrouwen. Het vertaalt zich onder andere in met onze klanten meedenken, service verlenen, proactief zijn en ook neen durven te zeggen. Wij geloven in deze benadering! 

YORON is werkzaam op het snijvlak van de verzekeringsbranche en het internet. Wij kunnen klankborden en doen dat graag en met veel overtuiging!

Wij adviseren over jouw bedrijfsvoering met als speerpunt jouw online marketingcommunicatie en de inzet van de off- en online communicatiemiddelen. Wij denken met jou mee over de vraag wat dat betekent voor de bedrijfsvoering en hoe je daarop kunt inspelen.

Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het leveren van webdiensten voor de professionele financieel adviseur in onze branche.

YORON is overtuigd van het feit dat de financieel consument het beste kan worden bediend door financieel adviseurs die dicht bij hun klanten staan. Vertrouwen is hier het sleutelwoord. 

En dat vertrouwen is de laatste tijd beschaamd. Niet het belang van de klanten stond voorop maar het streven naar 'winstmaximalisatie'. In onze beleving is er iets mis met dat streven omdat dit altijd ten koste gaat van het klantbelang. Altijd! 

YORON gelooft in een heel andere benadering. Wij geloven in samenwerken, in transparantie en in de idee om klanten daadwerkelijk te helpen. YORON stelt daarom het belang van haar klanten centraal.

In de afgelopen jaren heeft YORON een grote verscheidenheid aan producten en diensten in de markt gezet. Inmiddels hebben nieuwe spelers de markt betreden met zeer innovatieve producten en diensten.

Enerzijds heeft deze ontwikkeling er toe geleid dat YORON zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van hoogwaardige diensten als ASSU Websites, ASSU Nieuwsbrieven & ASSU Social Media.

Anderzijds heeft YORON een netwerk opgebouwd, bestaande uit de beste en innovatieve toeleveranciers in de markt. YORON is een teamspeler en zoekt graag de samenwerking met partners die, net zoals YORON zelf, de financieel adviseur willen ondersteunen en vérder willen helpen.