Een onmisbare tool bij excellente advisering!

 

 

Over Bezwaarmaker.nlDe app wordt geleverd via onze netwerkpartner Bezwaarmaker. 

 

Bezwaarmaker.nl is in 2009 opgericht en sindsdien zeer succesvol in het afhandelen van WOZ bezwaarschriften voor zowel bedrijven als particulieren. Bezwaarmaker.nl is een initiatief van een aantal taxateurs en juristen met jarenlange ervaring. De ervaren taxateurs van Bezwaarmaker.nl zijn gespecialiseerd in bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van de Wet WOZ (Wet Waardering onroerende zaken).

Waar staat Bezwaarmaker.nl voor?

Zij kunnen jouw klanten helpen met te hoge WOZ-waarden door namens hen bezwaar te maken tegen deze waarde bij de betreffende gemeente. Het werkterrein is geheel Nederland en zij hanteren in hun dienstverlening een no nonsens en vernieuwende aanpak.

Als ik deelneem aan deze actie, wat mag ik dan daarvan verwachten?

Wij gaan de volgende zaken voor je in orde maken:

  • wij bouwen een speciale landingspagina of een aparte actiewebsite met daarop alle informatie over de WOZ en over Bezwaarmaker.nl.
  • op de homepage van de website plaatsen wij een opvallende button die doorlinkt naar de landingspagina.
  • op de landingspagina bouwen wij tevens een aanmeldformulier waarmee jouw relaties/klanten kunnen aangeven dat zij gebruik willen maken van de gratis check en bezwaarprocedure.
  • wij verstrekken jouw kantoor een login (GN & WW) naar een beveiligd portaal waarin je kunt zien welke relaties zich hebben aangemeld voor het indienen van een bezwaarschrift.

 

Voorbeeld landingspagina

Nadat de landingspagina of de aparte actiewebsite klaar staat kun je de extra service onder de aandacht gaan brengen van je relaties en klanten. Hieronder geven we je een aantal suggesties:

  • maak je relatie bij elke telefonisch contact attent op de extra service van Bezwaarmaken.nl en verwijs daarbij naar de opvallende actiebutton op de homepage van je website
  • plaats een klein stukje tekst met een link naar de landingspagina in de 'handtekening' van je e-mailprogramma
  • maak een selectie van de relaties die een WOZ beschikking krijgen en stuur deze individueel een e-mailbericht met daarin het aanbod om gebruik te maken van extra service. Uiteraard met een link naar de landingspagina.
  • in plaats van telkens een individuele actie kun je er ook voor kiezen om met een eigen mailinglist te gaan werken. 
  • beschikt je kantoor over een periodieke marketing nieuwsbrief, dan kun je uiteraard daar gebruik van maken. 
  • schrijf een post over de extra service en plaats deze op Facebook, LinkedIn en of op andere social media kanalen.

Omdat de meeste gemeenten de WOZ-beschikking op 28 februari versturen is het verstandig om juist in deze maand en in maart de publiciteit te zoeken voor je actie. Men moet binnen 6 weken na de datum van de WOZ-beschikking bezwaar aantekenen en dus kun je de actie laten doorlopen tot eind maart.

Men moet binnen 6 weken na de datum van de WOZ-beschikking bezwaar aantekenen en dus kun je de actie laten doorlopen tot eind maart. Daarna kun je de actie begin volgend jaar weer activeren.

Maar daarvan een aantekening in je agenda :) 

Omdat een bewaarprocedure het hele jaar kan duren tot 31 december is het verstandig om periodiek in het Portaal in te loggen om de status van de ingediende bezwaarschriften te bekijken.

 

Wat zijn jouw verdiensten?

Bezwaarmaker.nl wil graag haar diensten zo breed mogelijk aanbieden en zoekt daartoe de samenwerking met financieel advieskantoren.

Bij iedere uitspraak welke gegrond wordt verklaard, kun je een vergoeding ontvangen van € 45,00 (excl. BTW).