Een onmisbare partner bij excellente advisering!

 

 

Over HomekeurDe service wordt geleverd via onze netwerkpartner Homekeur. 

 

Homekeur is dé specialist voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring. Met een ruim en groeiend landelijk netwerk van eigen opgeleide en deskundige inspecteurs ben je voor jouw klanten gegarandeerd van een gemotiveerde en ambitieuze werkwijze en gedegen inspectie door een ervaren inspecteur.

Op alle Yoron-websites vind je onder de rubriek 'Service' een specifieke landingspagina met aanvullende informatie én met de mogelijkheid om een keuring/inspectie aan te vragen.

Jouw verdienmodel?

Voor iedere relatie van jouw kantoor die via de eigen landingspagina een keuring/inspectie aanvraagt, ontvangt je kantoor een kickback fee. 

Eén keer per jaar kan je kantoor meelopen met een commerciële actie waarbij deze service extra onder de aandacht van jouw klanten wordt gebracht.

Als ik deelneem aan een commerciële actie, wat mag ik dan daarvan verwachten?

Wij gaan de volgende zaken voor je in orde maken:

  • wij bouwen een speciale landingspagina of een aparte actiewebsite met daarop alle informatie over de mogelijkheden van Homekeur.
  • op de homepage van de website plaatsen wij een opvallende button die doorlinkt naar de landingspagina.
  • op de landingspagina bouwen wij tevens een aanmeldformulier waarmee jouw relaties/klanten kunnen aangeven dat zij gebruik willen maken van de service van Homekeur.

 

Voorbeeld landingspagina

Nadat de landingspagina of de aparte actiewebsite klaar staat kun je de extra service onder de aandacht gaan brengen van je relaties en klanten. Hieronder geven we je een aantal suggesties:

  • maak je relatie bij elke telefonisch contact attent op de extra service van Homekeur.nl en verwijs daarbij naar de opvallende actiebutton op de homepage van je website
  • plaats een klein stukje tekst met een link naar de landingspagina in de 'handtekening' van je e-mailprogramma
  • maak een selectie van de relaties die wellicht op korte termijn een bouwkeuring nodig hebben en stuur deze individueel een e-mailbericht met daarin het aanbod om gebruik te maken van extra service. Uiteraard met een link naar de landingspagina.
  • in plaats van telkens een individuele actie kun je er ook voor kiezen om met een eigen mailinglist te gaan werken. 
  • beschikt je kantoor over een periodieke marketing nieuwsbrief, dan kun je uiteraard daar gebruik van maken. 
  • schrijf een post over de extra service en plaats deze op Facebook, LinkedIn en of op andere social media kanalen.

Omdat de behoefte aan een bouwkeuring of inspectie vaak wordt gevoeld bij de aankoop van een woonhuis of een andersoortige opstal heeft deze actie een doorlopend karakter. 

Wat zijn jouw verdiensten?

YORON breidt gestaag haar partnernetwerk verder uit. Homekeur wil graag haar diensten zo breed mogelijk aanbieden en heeft daartoe de samenwerking met YORON gezocht.

Bij iedere uitgevoerde keuring/inspectie, kun je een vergoeding ontvangen van € 50,00 (excl. BTW).