Over iZiWEB

De internetdiensten worden geleverd via onze netwerkpartner iZiWEB. 

 

In de portefeuille van jouw financieel advieskantoor heb je ongetwijfeld veel eenmanszaken en ZZP'ers zitten. Ondernemers die allen behoefte hebben aan een werkelijk goede website. Voor deze klanten van jouw kantoor bouwt iZiWEB fantastische websites!

iZiWEB is gespecialiseerd in website development, content management, online marketing en social media marketing voor de ZZP'er en het MKB. 

Je kunt met jouw kantoor de de daarvoor in aanmerking komende klant GRATIS EEN PROFESSIONELE WEBSITE inclusief maximaal 12 maanden GRATIS HOSTING aanbieden. Na die periode zal iZiWEB de klant benaderen voor een verlenging van de aangeboden dienst op basis van een korting van 25% op de normale tarieven.

Stap 1: Aanvraag

Via info@iziweb.nl of 06 83 10 29 37 of het contactformulier neem je contact met ons op en verstrek je ons de benodigde gegevens van de door jou uitgekozen klanten (op jaarbasis maximaal 5 klanten).

Stap 2: Kennismaking & content

Zodra wij jouw bericht hebben ontvangen nemen wij contact met jouw klant op om kennis te maken en deze te leren kennen. Wij vinden het belangrijk om te weten wie jouw klant is, wat hij doet en wat hij met zijn website wilt bereiken. Dit is de basis voor een succesvolle website. 

Vervolgens willen we jouw klant meteen op weg helpen door  voor hem een demo-website te bouwen. Hij kan zelf de teksten voor de pagina schrijven als dat wenselijk is. 
Maar laat jouw klant dat liever aan ons over is dat ook geen probleem! Wij kijken er nog een keer kritisch naar voor de optimalisatie van Google vindbaarheid.

Stap 3: Content plaatsen

Wij plaatsen alle content op de website. Nog een laatste keer lopen wij door alles heen en controleren de inhoud van de website. Nadat we de laatste controle hebben uitgevoerd en jouw klant het er mee eens is, maken we alles definitief en plaatsen we alles online.

Stap 4: Website lanceren

De website is nu gereed en klaar voor gebruik. Wij vragen aan jouw klant aan welke domeinnaam de gratis website moet worden gekoppeld en welk e-mailadres erop moet komen en of er een SSL-certificaat  op de site moet worden geplaatst (slotje voor de domeinnaam). Wij nemen nogmaals contact met jouw klant op om te checken of alles naar wens is en of wij hem nog ergens mee kunnen helpen. Uiteraard staan we altijd voor jouw klant klaar als hij vragen of advies nodig heeft. Persoonlijke service voor jouw bedrijf is onderdeel van onze dienst.

Als ik deelneem aan deze actie, wat mag ik dan daarvan verwachten?

Indien je belangstelling hebt om gebruik te maken van de service van iZiWEB dien je je kantoor daarvoor aan te melden. Maar gebruik van onderstaande button en geef aan dat je met iZiWEB wilt gaan samenwerken.

 

Aanmelden

Nadat je je kantoor hebt aangemeld gaan wij de volgende zaken voor je in orde maken:

  • wij bouwen een speciale landingspagina met daarop alle informatie over de websites van iZiWEB en over iZiWEB zelf.
  • op de homepage van jouw website plaatsen wij een opvallende button die doorlinkt naar deze landingspagina.
  • op de landingspagina bouwen wij tevens een aanmeldformulier waarmee jouw relaties/klanten kunnen aangeven dat zij gebruik willen maken van de gratis website.

Nadat de landingspagina klaar staat kun je deze extra service onder de aandacht gaan brengen van je zakelijke  relaties en klanten. Hieronder geven we je een aantal suggesties:

  • maak je relatie bij elke telefonisch contact attent op de extra service van iZiWEB en verwijs daarbij naar de opvallende actiebutton op de homepage van je website
  • plaats een klein stukje tekst met een link naar de landingspagina in de 'handtekening' van je e-mailprogramma
  • maak een selectie van de zakelijke relaties die jij in aanmerking wilt laten komen voor deze actie en stuur deze individueel een e-mailbericht met daarin het aanbod om gebruik te maken van de GRATIS WEBSITE. Uiteraard met een link naar de landingspagina.
  • in plaats van telkens een individuele actie kun je er ook voor kiezen om met een eigen mailinglist te gaan werken. 
  • beschikt je kantoor over een periodieke marketing nieuwsbrief, dan kun je uiteraard daar gebruik van maken. 
  • schrijf een post over de extra service en plaats deze op Facebook, LinkedIn en of op andere social media kanalen.

Er zijn maar heel weinig financieel advieskantoren die deze geweldige extra service kunnen bieden aan hun eigen zakelijke klanten.

Het grote voordeel voor jouw kantoor is dat je je service op een Excellent niveau weet te brengen. En dat zonder noemenswaardige inspanning. Je klanten zullen er heel blij mee zijn.

Zoals al eerder aangegeven is de gratis periode maximaal 12 maanden. Na die 12 maanden zal iZiWEB contact opnemen met de betreffende klant en jou mede-informeren over het eventuele vervolg. De actie zélf is tot nader order een doorlopende actie zonder einddatum.

 

 

Wat zijn jouw verdiensten?

iZiWEB is een dochteronderneming van YORON en wil graag haar diensten zo breed mogelijk aanbieden en zoekt daartoe de samenwerking met financieel advieskantoren.

De verdienste van jouw kantoor is de boost van je dienstverlening. Je service breng je met dit soort acties op een nog hoger niveau. Maar ook verstevig je hiermee de klantenbinding tussen jouw kantoor en je zakelijke relaties. Tot slot is het niet onbelangrijk om te weten dat ook de 'tam-tam' haar werk zal doen.

Wil jij ook een online boost?

Klik dan hier!

Tarieven overzicht EXCLUSIEF kortingen

Voor meer informatie over onze producten of diensten, neem contact met ons op via info@iziweb.nl !

Domeinnamen
vanaf € 3,00 per maand

iZiDomeinnaam registratie voor .nl of .nu 

Meer informatie?
SSL-certificaat
€ 3,00 per maand

Jouw website altijd beveiligd! 

 

Meer informatie?
Webhosting
vanaf € 12,50 per maand

Zorgeloos onderhoud voor jouw website!

Meer informatie?
Mailaccount pop3
vanaf € 5,00 per maand

Indien je behoefte hebt aan een ander e-mailaccount: tot 5 mailaccounts voor jouw bedrijf!

 

Meer informatie?
Google maps
gratis meegeleverd

Jouw bedrijf is altijd te vinden met Google Maps!

Meer informatie?
Social Media Marketing
Prijs op aanvraag

iZi Social media marketing helpt jou om effectief gebruik te maken van social media waardoor je dichterbij jouw (potentiële) klanten komt.

Meer informatie?
Webshop
Bouw vanaf € 300,00

Naast professionele websites ook webshops. Hierdoor kan jij ook online jouw producten gemakkelijk verkopen. 

Meer informatie?