Het innovatieve platform van Hofstaete

Innovatieve en gebruikersvriendelijke mid- en frontoffice oplossingen

Hofstaete biedt de verzekeringsbranche innovatieve en gebruikersvriendelijke mid- en frontoffice oplossingen. De applicaties worden ontwikkeld voor de hele keten: verzekeraars, serviceproviders, volmachtkantoren, tussenpersonen en hun relaties. 

Hiermee kunnen financiële dienstverleners hun producten efficiënt en gebruikersvriendelijk verkopen en servicen. Het bedrijf in Naarden werkt met een gemotiveerd team van de beste specialisten en is ruim 15 jaar actief in de verzekeringsbranche.

Zakelijke schadeverzekeringen snel en eenvoudig vergelijken

Met de nieuwe zakelijke vergelijker van HIP Next kun je zakelijke verzekeringsproducten voortaan snel en eenvoudig vergelijken.
Je maakt voor jouw zakelijke relatie precies de vergelijking van verzekeringsproducten die jij wilt en je ziet direct een overzichtelijk resultaat.
Alle relevante premie- en informatiebronnen zijn al gekoppeld aan de zakelijke vergelijker.
Net zoals de techniek om te lezen en schrijven met jullie backoffice.
De slimme en intuïtieve flows leiden je vanzelf naar het resultaat.

Voor nieuwe en bestaande relaties

Je kunt de zakelijke vergelijker gebruiken voor al je nieuwe en bestaande zakelijke relaties.
Bij een bestaande zakelijke relatie worden automatisch bepaalde gegevens voor-ingevuld, zodat je dat niet elke keer zelf hoeft te doen.
Voor een nieuwe relatie selecteer je eerst het soort bedrijf. Dat is namelijk bepalend voor het productenaanbod en de inhoud van de producten. Voor bepaalde bedrijven worden sommige producten niet aangeboden, of verandert de inhoud/vraagstelling binnen een product. Een bakker heeft immers een ander risico dan een administratiekantoor.

De vergelijking

Om tot een goed premievergelijk te komen, vul je per product een aantal vragen in. Bijvoorbeeld ontbrekende bedrijfsgegevens, gewenste dekkingen en branche specifieke vragen. Na het invullen van de vragen zie je een overzicht van de maatschappijen en premies waar het product ondergebracht kan worden. Daaruit kun je zelf een selectie maken voor de vergelijking.
Bij bijzondere risico’s kun er je ervoor kiezen om een maatwerk traject in te gaan voor dat product.

Mooie offerte in jullie eigen huisstijl

Als je uit het resultaat een verzekering selecteert, kun je hiervan gemakkelijk en snel een mooie offerte maken voor je relatie.
Voor een bestaande relatie is de offerte meteen ook een overzicht van zijn hele nieuwe situatie. Dit kan bestaan uit nieuwe producten, gewijzigde producten en ongewijzigde producten.
Zo is voor de relatie in één overzicht duidelijk wat er gaat gebeuren.

Aanvragen en direct verzekerd

Als de offerte akkoord is, kun je de verzekering aanvragen. Nu vul je nog enkele slotvragen in om alles compleet te hebben.
Na het aanvragen worden de nieuwe- en gewijzigde producten automatisch verwerkt in de backoffice. Hiervoor hoef je zelf niets meer te doen.
Zowel jijzelf als je relatie krijgen een nette mail met een overzicht van de aanvraag. Deze mail kan ook meegestuurd worden naar de backoffice voor een complete administratie.