Speciale aanbieding: autopas MKB Brandstof met korting

 

 

De service wordt geleverd via onze netwerkpartner MKB Brandstof. 

 

 

Samenwerking YORON en MKB Brandstof

YORON breidt gestaag haar partnernetwerk verder uit. MKB Brandstof wil graag haar diensten zo breed mogelijk aanbieden en heeft daartoe de samenwerking met YORON gezocht.

En wij vinden de propositie van MKB Brandstof een méér dan wezenlijke aanvulling op de service die je als financieel dienstverlener kunt bieden aan je (zakelijke) klanten!

MKB Brandstof stelt zich voor

MKB Brandstof is een belangrijke speler in de markt. Sinds de oprichting in 2006 hebben zij met hun diensten zo’n 70.000 kleine ondernemingen en zzp'ers geholpen met hun administratie. Weg met losse bonnetjes voor tanken, laden en parkeren. Maar ook de carwash: alles op één verzamelfactuur waarvan je in één oogopslag de btw afleest.

Producten

Naast de tankpas ontwikkelt MKB Brandstof apps. Zo kan iedereen met de app Tanken met MKB Brandstof eenvoudig zien wat de brandstofprijzen in de buurt zijn, maar er zijn in de afgelopen jaren meer apps bij gekomen. De belangrijkste is Parkeren met MKB Brandstof, omdat deze door pashouders wordt gebruikt om parkeerbeurten te starten en stoppen, die op dezelfde verzamelfactuur terechtkomen. Hier kan je alle apps gratis downloaden. 

Sinds heel kort biedt MKB Brandstof een nieuw gaaf product aan: een laadpalen-abonnement. Zij regelen alles voor je in het lastige traject van het installeren van een laadpaal om je elektrische auto aan op te laden. 

Missie

MKB Brandstof richt zich met onze vijftig medewerkers met een nieuwe missie op een groeiende behoefte bij ondernemend Nederland: de omschakeling naar klimaatpositief reizen. Zij blijven ondernemers met innovatieve diensten ondersteunen en stellen ons als doel om al onze ondernemers in 2025 klimaatpositief op weg te laten zijn. 

 

Tanken

 • Tank bij elk station in Nederland
 • En bij ruim 1500 stations in België en Luxemburg

Laden

 • Vaste tarieven in heel Nederland
 • Altijd laden met 100% Nederlandse groene stroom

Parkeren

 • Op straat en achter de slagboom
 • Niet meer in de rij bij de parkeerautomaat

Als ik deelneem aan deze actie, wat mag ik dan daarvan verwachten?

Indien je belangstelling hebt om gebruik te maken van de service van MKB Brandstof dien je je kantoor daarvoor aan te melden. Maak gebruik van onderstaande button en geef aan dat je met MKB Brandstof wilt gaan samenwerken.

 

Aanmelden

Nadat je je kantoor hebt aangemeld gaan wij de volgende zaken voor je in orde maken:

 • wij bouwen een speciale (eigen) landingspagina met daarop alle informatie over de actie van MKB Brandstof.
 • op de homepage van de website plaatsen wij een opvallende button die doorlinkt naar de landingspagina.
 • op de landingspagina bouwen wij tevens een aanmeldformulier waarmee jouw relaties/klanten kunnen aangeven dat zij gebruik willen maken van het aanbod van MKB Brandstof.

 

Voorbeeld landingspagina op site MKB Brandstof

 

Voorbeeld landingspagina op je eigen website

Nadat de landingspagina of de aparte actiewebsite klaar staat kun je de extra service onder de aandacht gaan brengen van je relaties en klanten. Hieronder geven we je een aantal suggesties:

 • maak je relatie bij elke telefonisch contact attent op de extra service van MKB Brandstof en verwijs daarbij naar de opvallende actiebutton op de homepage van je website
 • plaats een klein stukje tekst met een link naar de landingspagina in de 'handtekening' van je e-mailprogramma
 • maak een selectie van de relaties die een eigen bedrijf hebben en stuur deze individueel een e-mailbericht met daarin het aanbod om gebruik te maken van extra service. Uiteraard met een link naar de landingspagina.
 • in plaats van telkens een individuele actie kun je er ook voor kiezen om met een eigen mailinglist te gaan werken. 
 • beschikt je kantoor over een periodieke marketing nieuwsbrief, dan kun je uiteraard daar gebruik van maken. 
 • schrijf een post over de extra service en plaats deze op Facebook, LinkedIn en of op andere social media kanalen.

Jouw extra omzet?

Jouw vergoeding voor je werkzaamheden, per nieuwe klant (ongeacht het aantal autopassen), bedraagt € 50,00 exclusief btw. Wil je gebruik maken van deze extra mogelijkheid om je service te verhogen, meld je kantoor dan aan.

 

Ja, ik doe mee met deze actie

 

 

Ja, ik wil mijn kantoor aanmelden