Besparingsprogramma voor particulieren & bedrijven

Een onmisbare tool bij excellente advisering!

 

 

Over Pro Property ServicesDe app wordt geleverd via onze netwerkpartner Pro Property Partners. 

 

Met ProPropertyServices kun je in slechts een paar klikken belangrijke (woon)voorzieningen als energie, water, televisie, internet, telefonie en meer voor je klant verzorgen. 

Regel direct energie, water, televisie, internet en/of telefonie voor je klant. Maak het jezelf gemakkelijk en bespaar tijd terwijl je je klant een extra service verleent. Stuur in overleg met je klant  aanvragen voor aansluitingen direct naar ons door. Door uitbesteding krijgt je klant het beste aanbod op maat, houd jij overzicht via je eigen dashboard en kun jij je focussen op wat voor jou belangrijk is.

Extra service

We werken samen met de beste leveranciers waardoor we het aanbod afstemmen op alle specifieke wensen van je klant. Maatwerk tegen scherpe tarieven en goede voorwaarden. Ons meertalige customer care team met aansluitadviseurs neemt je graag werk uit handen en regelt de aanvraag snel en professioneel met je klant. Onze specialisten zijn 12 uur per dag bereikbaar en weten precies welk aanbod van welke leverancier het best past bij de wensen van je klant.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Op jouw website plaatsen wij een landingspagina met daarop de belangrijkste informatie rondom deze extra service. Op deze pagina staan ook de modules die jouw klant kan aanvinken met daarachter een aanvraagformulier. 

Nadat het aanvraagformulier is ingevuld en verzonden neemt een van onze medewerkers contact op met jouw klant voor de vervolgstappen. 

 

Klik voor een voorbeeld

 

PS: voor alle duidelijkheid: het onboarden kost je niets. Het gebruik maken van het account kost je niets. Het plaatsen van de landingspagina op je website kost je eenmalig € 35,00. Je kunt er alleen maar beter van worden en er een mooi verdienmodel mee opbouwen! Plus.... het feit dat je extra service verleent aan je klanten!

Wie werken er al met Pro Property Services

ABI Adviesgroep

ABI

Wat levert het mij op?

Pro Property Services werkt graag samen met financieel advieskantoren die hun service op een hoger niveau willen tillen.

Wanneer kun je de vergoeding verwachten? De bevestigde aanvragen worden binnen 60 dagen verrekend. Bijvoorbeeld de commissie over de maand januari wordt uitbetaald rond 5 maart. Je ontvangt een creditnota e-mail, waar je in één oogopslag de aanvragen van de maand vóór de laatst verstreken maand kunt zien.

Wanneer een hogere schaal is bereikt in de staffel, wordt dit bedrag toegekend aan alle orders van de betreffende maand. Eventuele vroegtijdige opzeggingen kunnen worden verrekend. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

 

Download hier overzicht commissievergoeding

 

Maak promotie voor deze extra service!

Hoe breng je nu de bespaartool onder de aandacht van je klanten?

Daarvoor heb je talloze mogelijkheden zoals bijvoorbeeld:

  • met een linkje naar de landingspagina in je e-mail handtekening
  • door bij ieder klantcontact je klant er op te wijzen
  • door een artikel te plaatsen in de nieuwsbrief
  • door een speciale e-mailactie
  • via een melding je je WebApp

Vraag hier je eigen account aan! (kosteloos!)

 

 

De aanvraag nemen wij direct in behandeling! Per e-mail wordt je geïnformeerd en ontvang je de inlogcodes. Tijdens de onboarding zorgen we voor een goede intro en begeleiding zodat jij en je collega’s snel en effectief aan de slag kunnen.

PS: voor alle duidelijkheid: het onboarden kost je niets. Het gebruik maken van het account kost je niets. Het plaatsen van de landingspagina op je website kost je eenmalig € 35,00. Je kunt er alleen maar beter van worden en er een mooi verdienmodel mee opbouwen! Plus.... het feit dat je extra service verleent aan je klanten!