Over de Zorgmodule

De internetdiensten met betrekking tot de Zorgmodule worden geleverd via verschillende netwerkpartners van YORON. 

Maar uiteraard is het ook mogelijk dat de Zorgmodule/Zorgvergelijker rechtstreeks wordt afgenomen van een leverancier.

 

  

 

 

 

 
Als ik deelneem aan deze actie, wat mag ik dan daarvan verwachten?

Indien je belangstelling hebt om gebruik te maken van de Zorgmodule dien je je kantoor daarvoor aan te melden. Maar gebruik van onderstaande button en geef aan dat je met Zorgmodule aan de slag wil.

 

Aanmelden

Nadat je je kantoor hebt aangemeld gaan wij de volgende zaken voor je in orde maken:

  • wij bouwen een speciale landingspagina met daarop alle informatie over de basisverzekering, aanvullende verzekeringen en de verschillende vormen van zorgverzekeringen.
  • Vervolgens zullen we jouw kantoor vragen voor de hyperlinkje die wij op je website dienen te plaatsen. deze hyperlinkjes linken uiteraard naar de zorgvergelijker(s) waarmee je aan de slag wil.
  • op de homepage van jouw website plaatsen wij een opvallende button die doorlinkt naar deze landingspagina.

Nadat de landingspagina klaar staat kun je deze extra service onder de aandacht gaan brengen van je zakelijke en particuliere relaties en klanten. Hieronder geven we je een aantal suggesties:

  • maak je relatie bij elke telefonisch contact attent op de extra service van de Zorgmodule en verwijs daarbij naar de opvallende actiebutton op de homepage van je eigen website
  • plaats een klein stukje tekst met een link naar de landingspagina in de 'handtekening' van je e-mailprogramma
  • maak een selectie van de relaties die jij in aanmerking wilt laten komen voor deze actie en stuur deze individueel een e-mailbericht met daarin het aanbod om gebruik te maken van de Zorgmodule. Uiteraard met een link naar de landingspagina.
  • in plaats van telkens een individuele actie kun je er ook voor kiezen om met een eigen mailinglist te gaan werken. 
  • beschikt je kantoor over een periodieke marketing nieuwsbrief, dan kun je uiteraard daar gebruik van maken. 
  • schrijf een post over de extra service en plaats deze op Facebook, LinkedIn en of op andere social media kanalen.

Het grote voordeel voor jouw kantoor is dat je je service op een Excellent niveau weet te brengen. En dat zonder noemenswaardige inspanning. Je klanten zullen er heel blij mee zijn.

Jouw relaties kunnen hun zorgverzekering wijzigen tot en met 31 december. De oude zorgverzekering moet in ieder geval opgezegd zijn vóór 1 januari. Je hebt dan nog tot 1 februari om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

De Zorgmodule blijft dan ook actief tot 1 februari.

 

 

Wat zijn jouw verdiensten?

Je verdiensten zijn afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt tussen jouw kanoor en de leverancier van de Zorgmodule/Zorgvergelijker.