Websites van YORON

Onovertroffen in kwaliteit tegen scherpe tarieven!

Waarom is een keuze voor een Website van YORON een juiste keuze?


Een belangrijke reden is de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Maar de belangrijkste reden is het simpele feit dat wij u vérder op weg willen helpen. Maak gebruik van onze expertise! Daag ons uit!

Naast het bouwen van goed doordachte websites kunt u ook gebruik maken van onze content licenties. Onze content is voorzien van alle actuele zaken omtrent de financiële dienstverlening. Door onze ervaring als financieel dienstverlener verzorgen wij ook onderhoud op deze content. Hierdoor is uw website altijd voor zien van de actuele content zoals hypotheekregels, WOZ-pagina's en nog veel meer!

Benieuwd naar al onze content licenties? Bekijk dan onze all round demo website!

Wilt u meer weten over onze diensten?


Maak dan een afspraak en wij komen graag bij u langs!

FAQ


U weet niet altijd wannéér uw klant behoefte heeft aan wélke informatie.

En u wilt ook niet hebben dat uw klant die informatie wel kan vinden op de website van uw concurrent. YORON biedt daarom een compleet scala aan Websites. Voor de adviseur met een hypotheek-diploma de Website Hypotheken. Voor de adviseur met een pensioen-diploma de Website Pensioen.

Geen kopzorgen

Iedere Website biedt uw relatie een schat aan informatie. YORON draagt zorg voor het actualiseren van deze informatie. U heeft daar geen omkijken naar.

Uw site is altijd 'up-to-date'! Dat geldt voor de techniek en voor de generieke content op de websites.

Content is King

U weet niet welke relatie behoefte heeft aan welke informatie en op welk moment. En dus omvat een Website 24/7 alle relevante informatie, over een bepaald onderwerp. Neem bijvoorbeeld de Hypotheken Website: alle informatie over rentevormen, hypotheekvormen, de fiscale voor- en nadelen.

Webdesign

Uw website moet naast functioneel ook gewoon móói zijn. Een heldere indeling, een sfeer die perfect aansluit bij uw kantoor, aansprekende foto's die direct duidelijk maken wat u voor uw klant kunt betekenen.

Voor YORON is het ontwerpen van een goede website een perfect samenspel tussen vormgeving, content en navigatie. Wij maken daarom dankbaar gebruik van slechts een beperkt aantal templates die geheel aan jouw huisstijl wordt aangepast.

State-of-the-art

Alle WebSites worden gebouwd met een modern Content Management Systeem (CMS). Voor de liefhebbers: UMBRACO. Met dit CMS is het mogelijk om zeer flexibel in te kunnen spelen op de snelle internet-ontwikkelingen. Denk aan integratie van de Social Media. Uploadopties. Webformulieren. Koppelingen met achterliggende databases.

UMBRACO biedt daarnaast alle mogelijkheden voor een perfecte SEO.

Tablets en Mobile

Surfte je vroeger alleen met een desktopcomputer, tegenwoordig bekijkt iedereen websites ook via een tablet of mobiele telefoon. Apparaten met allemaal verschillende formaten beeldschermen waarop websites – alleen gemaakt voor desktop - vaak slecht leesbaar zijn.

Een aparte mobiele website laten maken om dit probleem op te lossen is omslachtig en duur. Maar er is een alles-in-1-oplossing. Responsive webdesign is hiervoor de uitkomst.

Met deze techniek wordt één website gebouwd, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. Het ontwerp en de functionaliteit worden 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop je de site bekijkt.

Alle Websites zijn volledig responsive. 

Communicatievormen

Iedere WebSite kan worden voorzien van een nieuwsrubriek. Ook is het mogelijk plug-ins te installeren waarmee een koppeling wordt gemaakt met uw Website en uw Facebookpagina, Twitteraccount en uw LinkedIn-profiel.

Uw kantoor wordt hiermee nog beter zichtbaar op het web en u komt vaker onder de aandacht van uw klanten.

Social Media is tegenwoordig een 'must'!

Ondersteuning

U heeft uw eigen core-business! En u wilt ontzorgd worden. Wij helpen u daarbij.

Uw Website biedt u ondersteuning:

  • webformulieren
  • rekentools
  • afsluitmodules
  • banners
  • implementatie commerciële acties
  • en.....

Vraag het ons en wij komen met een oplossing! Wij ondersteunen u!

Ik kom graag bij u op de koffie!

Ik kom graag bij u op de koffie!

Jara Kraai

Bij YORON kunt u uiteraard ook terecht voor andere webdiensten!