Maak gebruik van onze fantastische aanbieding en abonneer je op een licentie van de YORON Toolkit!

 

 

Informatie over de YORON Toolkit

De YORON Toolkit is feitelijk een set landingspagina's met daarop toegang tot een groot aantal verschillende tools, zoals digitale formulieren, rekenmodules, uitlegvideo's, begrippenlijsten, downloads en zo verder.

De YORON Toolkit is een verzameling van modulen die je kunt gebruiken bij een groot aantal verschillende workflow's op je kantoor. Modulen die je kunt gebruiken voorafgaand aan een adviesgesprek. Bij de 'intake' van nieuwe klanten. Bij het opzoeken van termen en begrippen. Bij het informeren van klanten over ingewikkelde financiële producten & diensten. Modulen voor intern en extern gebruik.

De YORON Toolkit is wat het woord zegt: een kist vol met handig gereedschap. Simpel te koppelen aan bijvoorbeeld je website of aan een specifieke landingspagina voor jouw kantoor of in de mobile webapp van je kantoor.

Ga naar onze demo. De demo omvat alle modulen waarbij is aangegeven of deze al actief zijn óf nog in de planning zijn opgenomen om in de komende perioden te worden gebouwd.

Demo YORON Toolkit

De YORON Toolkit omvat onderstaande modulen:

  • digitale formulieren (vooralsnog ruim 80 verschillende formulieren)
  • uitleg- & animatievideo's (ruim 40 video's)
  • geavanceerde rekenmodules (ruim 30 rekenmodules)
  • begrippen & downloads

Nu nog geplaatst op de wish-list, maar al wel opgenomen in de roadmap zijn:

  • begrippenlijsten (2021)
  • enquêtes

We raden je aan om de demo van de YORON Toolkit te gaan bekijken. Het geeft een zeer goed beeld van de fantastische mogelijkheden die de toolkit biedt!

Demo YORON Toolkit

Inmiddels is YORON een intekenactie gestart. In eerste instantie krijgen klanten van YORON de mogelijkheid om in te tekenen. Maar ook andere marktpartijen die belangstelling hebben voor dit project kunnen dat kenbaar maken.

De snelheid waarmee alle modulen van de YORON Toolkit beschikbaar zullen zijn is dan grotendeels afhankelijk van het aantal kantoren dat een licentie van de YORON Toolkit afneemt.

Korting
Kantoren die belangstelling hebben voor de licentie op de toolkit en zich inschrijven genieten een forse doorlopende korting op de standaard tarieven.
Klanten van YORON genieten dan ook nog van een extra doorlopende korting van 25%.

YORON Toolkit & YORON Web App

De YORON Toolkit is dus nog lang niet gevuld met alle modules die in de planning staan. Het ontwikkelen en bouwen van de modules, de formulieren en de video's kost veel tijd. Maarrr.....neem je echter nú een licentie af, EN NEEM JE DUS GENOEGEN MET EEN DEELS GEVULDE TOOLKIT, dan geniet je een intekenkorting van 50% op de standaard tarieven.

Standaardtarief YORON Toolkit op eigen landingspagina inclusief 50% intekenkorting

  • activatie en implementatie: eenmalig € 350,00 (standaardtarief: € 700,00)
  • licentiekosten: € 50,00 (standaardtarief: € 100,00)

Standaardtarief YORON Toolkit in eigen WebApp inclusief 50% intekenkorting

  • activatie en implementatie in de YORON WebApp: eenmalig € 350,00 (standaardtarief: € 700,00)
  • licentiekosten: € 50,00 (standaardtarief: € 100,00)
Je hebt dus een enorm voordeel indien je je nú inschrijft! In de komende perioden wordt de toolkit steeds verder aangevuld. We streven er naar om eind 2021 alle tools beschikbaar te hebben!

Ik doe graag mee en neem graag een licentie op de YORON Toolkit!

 

Ik neem een licentie!

De modulen in de YORON Toolkit zijn met de uiterste zorg samengesteld en uitsluitend bestemd voor klanten van YORON. Aan het opstellen van deze modulen is de grootst mogelijke zorg besteed. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de modulen, aanvaardt YORON geen enkele aansprakelijkheid voor schade, direct dan wel indirect, ten gevolge van eventuele fouten, vergissingen of onvolledigheden in de modulen. Indien u er voor kiest de modulen te gebruiken, dan doet u dit voor eigen rekening en risico c.q. voor rekening en risico van uw organisatie. U c.q. uw organisatie draagt daarom ook als enige de verantwoording voor zowel de inhoud als het gebruik. De modulen kunnen verwijzen naar andere websites of andere bronnen. YORON heeft geen controle of zeggenschap over zulke andere websites en bronnen en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de beschikbaarheid, de inhoud en de veiligheid daarvan, noch voor eventuele inbreuken op auteursrechten of andere intellectuele eigendomsrechten via zulke websites of bronnen.