WebTools van derden

Voorbeelden van WebTools van derden op uw website!


Deze WebTools implementeert YORON snel en efficient op uw website!

Virtuele Assistenten (ChatGTP 4)

Naarmate de wereld technologisch vooruitgaat, springen steeds meer financieel advieskantoren op de AI-trein.

YORON biedt in samenwerking met PURE Marketing een op AI gebaseerd platform voor efficiënte klantenservice en gebruikerservaring. Klik hieronder op een van de DEMO's

Spaarrentes

:

Finckers levert een compleet overzicht van spaarrentes/aanbieders op uw website én de optie op direct online een spaarrekening kunnen openen.

  • Het gebruik van deze tool is gratis.
  • Eenmalige kosten voor de bouw rubriek Lenen & Sparen inclusief spaarrentevergelijker: € 45,00
  • Uw verdienmodel: 70% van de omzet!

Wilt u gebruik maken van deze optie, dan verzoek ik u om het aanmeldformulier verder in te vullen.

Afsluittools

Op uw website  kunnen wij alle soorten afsluittools plaatsen die u maar wenst. Afsluittools van Voogd, Risk, VCN etc.

Bouwkeuring

Homekeur is dé specialist voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring, energielabel voor (nieuwbouw) woningen of bedrijfspanden. Op uw website plaatsen wij een digitaal aanvraagformulier waarmee u snél en tegen een aanttrekkelijk tarief een keuring/energielabel voor úw klant kunt aanvragen.

Check premie ORV

Is de premie van uw overlijdensrisicoverzekering te hoog? Veel verzekeraars hebben de ORV-premies afgelopen jaren fors verlaagd. Als uw verzekering al een aantal jaar loopt en u in de tussentijd niets gewijzigd heeft, is de kans aanwezig dat u te veel premie betaalt.

Veel keuzemogelijkheden

YORON biedt uw financieel advieskantoor een zeer ruime keuze. Van een simpele landingspagina tot aan 100% maatwerk. Of een themawebsite 'Hypotheken, 'Pensioen' of ieder ander thema. En niet te vergeten: simpele maar zeer efficiente actie-websites!

Snelle oplevering

YORON werkt met een uiterst 'slim' CMS en is daardoor in staat om binnen 24 uur uw website 'up and running' te hebben.

Ontelbare integraties

Een nieuwsblog, rekenmodulen, slimme schade- en nazorgformulieren, scans, uitleganimaties, afsluitmodulen van derden...... YORON koppelt talloze integraties simpel aan elkaar.

Totaaloplossing

Met de WebSite, WebApp, ToolKit en Online marketing heeft u een totaaloplossing tegen een uiterst scherp tarief.

De ToolKit, uniek in onze branche

Onze ToolKit: een giga verzameling van 'gereedschappen' die u kunt inzetten in elke fase van de klantreis of bij uw klantcommunicatie: ruim 40 rekenmodulen, ruim 80 slimme nazorg-, scan-, evaluatie- en inventarisatieformulieren. Een zeer uitgebreide bibliotheek met uitleganimaties.

Ontzorgen!

'Hier heeft u uw eigen login waarmee u zelf uw teksten op de website kunt plaatsen. Of zelf uw landingspagina's kunt bouwen'. Feitelijk wordt er gezegd: zoek het zelf maar uit.

Nee: YORON doet het anders. Wij doen het werk. Immers, schoenmaker blijf bij je leest!. De generieke content op de website wordt door YORON  onderhouden. En heeft u een bepaald idee met de website? In 9 van de 10 gevallen bieden wij uitkomst!

Wij zorgen dat het werkt zoals het moet!

YORON heeft veel marktkennis op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen en financieringen. Gecombineerd met onze diepgaande kennis van internet en social media biedt dat een sterk fundament onder onze producten en diensten!

Trots op ons trackrecord

YORON bedient inmiddels ruim 300 financieel advieskantoren met haar producten & diensten. Met ruim 15 jaar ervaring, een groot netwerk van specialisten en de focus altijd gericht op uw belang heeft YORON een vooraanstaande positie in onze branche verworven. En ja, daar zijn wij bijzonder trots op!